• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

21.05.2019

07:11

OTKRIVAMO ZAŠTO JE TRENER ZVEZDE ODUSTAO OD ODLASKA! Milojevića "delije" ubedile da ostane!

Crvena zvezda

OTKRIVAMO ZAŠTO JE TRENER ZVEZDE ODUSTAO OD ODLASKA! Milojevića "delije" ubedile da ostane!

Podeli vest

Vladan Milojević ostaće na klupi Crvene zvezde do leta 2020. ponajviše zahvaljujući navijačima! Kako Informer saznaje, trener crveno-belih već je bio doneo odluku da napusti "Marakanu", ali se predomislio posle sastanka sa vođama "delija", koji su ga svim silama molili da odradi i poslednju godinu ugovora

Milojević je za dve godine u Zvezdi osvojio dve šampionske titule i igrao u grupnim fazama Lige Evrope i Lige šampiona. To ga čini najuspešnijim trenerom crveno-belih u 21. veku. Pored toga, prvi je stručnjak koji je opstao na klupi Zvezde pune dve sezone još od pokojnog Velibora Vasovića, kojem je to pošlo za rukom u periodu od 1986. do 1988.

Zasićenje i umor

Prema rečima našeg izvora sa "Marakane", kod Milojevića je posle svega došlo do zasićenja i umora. Smatrao je da je i za klub i za njega bolje da ekipu preuzme novi trener.

- Milojević je nameravao da ode posle finala Kupa protiv Partizana. Čelnicima kluba je rekao da je umoran posle dve godine u kojima je bilo svega, velikih utakmica, velikih uspeha i trofeja. Oni su bili spremni da prihvate rastanak, međutim, tražili su od Milojevića da ispoštuje i navijače, koji su želeli sastanak s trenerom - objašnjava naš sagovornik.

Na tom sastanku Milojević je "delijama" izneo iste razloge za odlazak kao i članovima uprave kluba.

- Navijači su Milojeviću odgovorili da razumeju da je željan odmora, ali su mu objasnili da bi ostankom na klupi Zvezde dobio njihovu naklonost za sva vremena. "delije" su od trenera tražile da, ako ikako može, odradi i tu poslednju godinu ugovora i pokuša da osvoji treću uzastopnu titulu. Milojević je na kraju pristao - ističe izvor "Informera".

MILIJAŠ JE REKAO SVOJE! On je nova Zvezdina "DESETKA"!

Svoju zahvalnost Milojeviću i igračima navijači Zvezde pokazali su u nedelju u poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Napretka (3:0). Uprkos žestokom nevremenu u Beogradu, na "Marakani" se na proslavi osvajanja 30. šampionske titule okopilo čak 40.000 ljudi.

Bez tebe trulo je

U jednom trenutku čitav stadion počeo je da skandira: "Hvala ti, Miloje, hvala ti Miloje, bez tebe na klupi stvarno trulo je". To je oduševilo trenera crveno-belih.

- Skandiranje zvezdaša je nešto neopisivo. Svakom treneru želim da doživi tako nešto, jer nema bolje potvrde da radite dobar posao. Videlo se na ovoj utakmici da su Zvezdini navijači zaista najverniji. Uprkos jakom neveremenu, koje je čak bilo praćeno gradom, nisu ni u jednom trenutku prestali sa pesmom. Šta više, bili su sve glasniji kako je kiša jače padala i time pokazali da su jači i od vremenskih nepogoda - naglašava Milojević.

Zaradio više od 800.000 evra

Vladan Milojević u Zvezdi ima platu od 480.000 evra po sezoni. Prema rečima našeg izvora, uz bonuse za uspehe ove takmičarske godine zaradio je već više od 800.000 evra.
- Milojević je, pored plate od 480.000 evra, dobio bonus od 300.000 evra za ulazak u Ligu šampiona. Sleduje mu i dodatni novac za osvajanje šampionske titule, a ako osvoji Kup, biće nagrađen i za to. Isti uslovi važiće i naredne sezone. Dakle, osnovna plata, plus 300.000 evra za plasman u LŠ ili 200.000 evra za ulazak u Ligu Evrope - kaže naš sagovornik.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija