• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2019

20:51

VELIKO POJAČANJE NADOMAK ZVEZDE! Miljenik navijača uskoro opet u crveno-belom dresu!

Crvena zvezda

VELIKO POJAČANJE NADOMAK ZVEZDE! Miljenik navijača uskoro opet u crveno-belom dresu!

Podeli vest

Povratak Ognjena Kuzmića u redove Crvene zvezde je sve izvesniji

Kako "Eurohoops" prenosi srpski reprezentativac će se ovog leta rastati sa madridskim Realom, a sa "crveno-belima" već pregovara oko saradnje.

Razgovori su u toku i u poodmakloj su fazi, ali se očekuje da Kuzmić sa Zvezdom potpiše ugovor na godinu dana, sa opcijom da saradnju produži na još jednu sezonu. Prioritet  srpskog košarkaša u ovom trenutku je da završi sezonu sa Realom u ACB ligi, a onda se očekuje i realizacija saradnje sa "crveno-belima".

(VIDEO) ZVEZDA DOVODI EVROLIGAŠKO POJAČANJE! Ljubimac "delija" se vraća na Mali Kalemegdan?

Foto: Starsportphoto©

Ognjen Kuzmić



Kuzmić je dres osvajača ABA lige nosio u sezoni 2016/17, kada je sa Zvezdom osvojio ABA ligu, Superligu Srbije i Kup Radivoja Koraća, dok je u Evroligi prosečno beležio 9,4 poena i sedam skokova po nastupu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija