• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Mozzartsport

26.05.2019

08:57

(VIDEO) ZVEZDA ZAVRŠILA PRVO POJAČANJE! Štoper od ponedeljka na "Marakani", dobija bonus za potpis i trogodišnji ugovor!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA ZAVRŠILA PRVO POJAČANJE! Štoper od ponedeljka na "Marakani", dobija bonus za potpis i trogodišnji ugovor!

Podeli vest

Novi štoper Crvene zvezde biće Alehandro Galves, doskorašnji fudbaler Rajo Valjekana

Španac je dogovorio većinu uslova sa srpskim šampionom a već početkom naredne nedelje trebalo bi da bude u Beogradu, piše Mocartsport. Dokorašnji član Rajo Valjekana bi već u ponedeljak u kasnim večernjim satima mogao da bude u srpskoj prestonici, u utorak bi odradio  lekarske preglede i dogovorio poslednje detalje pre potpisa trogodišnjeg ugovora.

Foto: printscreen

Galves u duelu sa Mesijem

Ključni čovek u angažmanu 29-godišnjeg Galvesa je Zoran Stojadinović, nekadašnji sportski direktor Zvezde, koji je defanzivca spojio sa rukovodstvom crveno-belih, tvrdi pomenuti izvor. Navodno je fudbaler želeo da se vrati u Las Palmas, gde je igrao na pozajmici, ali ga je Stojadinović nagovorio da prihvati poziv srpskog šampiona. Nema sumnje da je ipak šansa da se bori za Ligu šampiona bila ključni motiv, iako bi na Karanskim Ostrvima verovatno zaradio više novca.

Kad smo kod novca, finansijski detalji saradnje još nisu poznati, ali ono što pogoduje Crvenoj zvezdi jeste činjenica da je Aleksu Galvesu po završetku sezone istekao ugovor sa Rajom, te dolazi kao slobodan igrač, pa neće Zvezda morati da plaća obeštećenje. Osim plate dobiće bonus za potpis.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

Još trideset igrača rekovalescenata koji neće igrati I super.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija