• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

12:59

ZVEZDA REŠILA PROBLEM! Dogovorila se sa Bjelicom, može da dovodi igrače!

Crvena zvezda

ZVEZDA REŠILA PROBLEM! Dogovorila se sa Bjelicom, može da dovodi igrače!

Podeli vest

Crvena zvezda se dogovorila sa Milkom Bjelicom koji je dobio proces protiv kluba sa Malog Kalemegdana koji će morati da mu isplati oko 200.000 evra

Kako prenosi Mocartsport Zvezda sa dogovorila sa Bjelicom da tih 200.000 evra isplati u više rata. To znači da je slučaj skinut s BAT-a i da Zvezda može normalno da posluje i dovodi igrače u predstojećem periodu.

Bjelica, koji je prošle sezone napustio Crvenu zvezdu posle finala ABA lige protiv Buducnosti, stavio je crveno-bele pod BAT (suspenziju koju izrice Košarkaški arbitražni tribunal) jer mu je trofejni klub dužan ravno 200.725 evra.

(FOTO) LOŠE VESTI ZA ZVEZDU IZ ŠVAJCARSKE! Bivši igrač tužio klub, sud odlučio - crveno-beli plaćaju 200 hiljada evra!

Prema odluci nadležnih organa, na račun Milka Bjelice treba da legne 189.000 evra kao nadoknada za neisplaćene zarade, 4.725 evra kao naknada troškova arbitraže i još 7.000 evra na ime sudskih troškova i taksi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija