• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2019

20:32

ZVEZDIN PROMAŠAJ HOĆE U ŠPANIJU! Stigao je među crveno-bele kao veliko pojačanje, a sada pakuje kofere!

Crvena zvezda

ZVEZDIN PROMAŠAJ HOĆE U ŠPANIJU! Stigao je među crveno-bele kao veliko pojačanje, a sada pakuje kofere!

Podeli vest

Jedan od primarnih ciljeva uprave Crvene zvezde pred početak priprema biće da rastereti igrački kadar. Fudbaler koji bi među prvima mogao da napusti "Marakanu" je nekadašnji igrač Rozenborga Milan Jevtović

Došao je u Zvezdu kao veliko pojačanje, ali će otići kao veliki promašaj. Nakon jedne sezone provedene u Beogradu, nekadašnji igrač norveškog Rozenborga Milan Jevtović gotovo sigurno će napustiti klub.

(VIDEO) ŠPANAC OTPAO, ALI JE ZVEZDA NAŠLA ŠTOPERA! Bivši igrač Rome stiže na "Marakanu"?

Ofanzivni vezista prema pisanju grčkih medija započeo je pregovore sa Arisom, ali prema poslednjim informacijama Srbin je bliži selidbi u Majorku. Navodno je želja fudbalera da karijeru nastavi u Španiji, a interesovanje su pokazili i pojedini timovi iz Rusije.

Zvezda želi da vrati uloženi novac, a to je 500.000 evra što Majorki ne bi trebalo da bude problem. Čitav rasplet trebao bi da bude poznat uskoro jer crveno-beli žele da na pripreme krenu sa oformljenim sastavom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mrki

pre 4 godine

Nije Jevto promasaj nego menadzerska banda nije dala da igra ko treba nego ko plati pa se klati!Bolji je skoro od svih njih posle Marina i Bena!

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija