• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2019

14:52

NEMA VIŠE ODMORA! Fudbaleri Crvene zvezde se već ove nedelje vraćaju klupskim obavezama, a evo kakav je plan priprema!

Crvena zvezda

NEMA VIŠE ODMORA! Fudbaleri Crvene zvezde se već ove nedelje vraćaju klupskim obavezama, a evo kakav je plan priprema!

Podeli vest

Nisu imali mnogo vremena za slavlje fudbaleri Crvene zvezde pošto će već u nedelju 9. juna krenuti put Zlatibora gde će obaviti prvi deo priprema za narednu sezonu

Pre toga će u petak i subotu obaviti medicinska testiranja, a nakon šest dana na Zlatiboru gde će se raditi na fizičkoj pripremi, prvotimci srpskog šampiona se 15. juna vraćaju u Beograd.

Posle samo dva dana boravka u Beogradu šampion Srbije će se preseliti u letnju bazu iz koje je prošle sezone krenuo ka istorijskim uspesima. Po proverenom receptu, Zvezda će od 17. juna do 2. jula boraviti u Vindišgarstenu gde je predviđeno završno brušenje forme i četiri do pet utakmica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija