• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

19:50

ZNAMO MI NJIH, ALI ZNAJU I ONI NAS! Milojević skautirao Suduvu, zna na šta treba obratiti posebnu pažnju!

Crvena zvezda

ZNAMO MI NJIH, ALI ZNAJU I ONI NAS! Milojević skautirao Suduvu, zna na šta treba obratiti posebnu pažnju!

Podeli vest

Istorija se ponavlja pa će tako ekipa Crvene zvezde i ovog leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona odmeriti snage sa litvanskom Suduvom. Šef stručnog štaba Vladan Milojević izneo je očekivanja u kvalifikacijama

Žrebom u Nionu danas je odlučeno da će Suduva biti protivnik Zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Dve ekipe igrale su i prošle godine u kvalifikacijama.

(VIDEO) RIVAL JE ISTI, ALI JE MNOGO TOGA DRUGAČIJE! Šta Zvezdu čeka u Litvaniji: Napadač iz Kanade, Srbin na štoperu i ekipa sa velikim ambicijama!

- Igrali smo sa Suduvom prošle godine. Dobro se poznajemo, poznaju i oni nas. Imaju dosta igrača sa prostora bivše Jugoslavije, to su njihovi nosioci igre. Tu je Živanović, Čađenović, kao i dosta igrača koji su nastupali u Hrvatskoj. Sigurno treba obratiti pažnju na njih. Još uvek je rano, ali sigurno ćemo detaljno analizirati protivnika – rekao je Milojević.

Iako se za godinu dana nije mnogo toga promenilo šef Milojević istakao je da će ovaj dvomeč biti jedinstven.

Gledajući njihovu ekipu danas vidim da su zadržali sedmoricu ili osmoricu igrača, trener im je isti, prvaci su svoje zemlje i sigurno ih treba poštovati. Igraju sa trojicom fudbalera u odbrambenoj liniji, i dalje su u formaciji 3-5-2 i imaju visoke igrače. Igru uglavnom baziraju na prekidima i dugim loptama. Ne bih želeo da mnogo pažnje obraćamo na prošlogodišnji susret, ova utakmica će biti posebna. Odmerićemo snage sa dobrim i kvalitetnim protivnikom, treba da se spremimo kao što smo se spremali poslednje dve godine, da budmeo maksimalno fokusirani za obe utakmice - kaže trener Zvezde.

MUNJA RADONJIĆ! Srbin treći najbrži igrač Evrope, a tek da vidite ko je prvi!

Zvezdin strateg osvrnuo se i na tok priprema svoje ekipe.

- Dobro je što su igrači motivisani, sve zahteve koje postavljam pred njih izvršavaju vrlo lako. Ekipa je bez velikih promena u odnosu na prošlu godinu, što meni mnogo olakšava posao, jer sada već možemo da se bavimo i nekim detaljima u igri koji su nam falili i koje želimo da unapredimo. Formu ćemo brusiti kroz prijateljske utakmice. Prednost Suduve je što su oni već u takmičarskom ritmu, tako je bilo i prošle godine. Mislim da ćemo kroz jake protivnike koje imamo na pripremama uspeti da dođemo do željene forme na startu kvalifikacija za Ligu šampiona – poručio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija