• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2019

07:15

SUDUVA U PRVOM, ALI ŠTA ČEKA ZVEZDU U DRUGOM KOLU? Crveno-beli imaju čemu da se nadaju, ali je tu i nekoliko "nagaznih mina"!

Crvena zvezda

SUDUVA U PRVOM, ALI ŠTA ČEKA ZVEZDU U DRUGOM KOLU? Crveno-beli imaju čemu da se nadaju, ali je tu i nekoliko "nagaznih mina"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su ovog utorka da će novu sezonu početi gostovanjem Suduvi u Litvaniji u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukoliko preskoče prvu prepreku, crveno-bele čeka nešto teži posao

Ove srede u Nionu tačno u podne (12.00) održaće se žreb drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a među nosiocima biće i Crvena zvezda (ili Suduva).

(VIDEO) RIVAL JE ISTI, ALI JE MNOGO TOGA DRUGAČIJE! Šta Zvezdu čeka u Litvaniji: Napadač iz Kanade, Srbin na štoperu i ekipa sa velikim ambicijama!

Crveno-beli su imali sreće u prvoj rundi pa su izbegli sudare sa šampionima Mađarske i Rumunije, ali da li ih ista sudbina čeka i u sredu?

Zvezda zna protiv koga može da igra, ali svakog potencijalnog rivala čeka prepreka u prvom kolu, osim Makabija iz Tel Aviva koji startuje direktno iz druge runde. Tu je nekoliko "nagaznih mina", ali i vrlo povoljnih rivala po šampiona Srbije.

Ovako izgleda spisak potencijalnih rivala crveno-belih u drugom kolu:

Šerif (Moldavija) – Saburtalo (Gruzija)
Helsinki (Finska) – Toršavn (Farska Ostrva)
Nome Kalju (Estonija) – Škendija (Makedonija)
Slovan Bratislava (Slovačka) – Sutjeska (Crna Gora)
Ararat (Jermenija) – AIK (Švedska
)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija