• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2019

15:01

OPREZ U ZVEZDI! Mrkela posle žreba: Mislimo samo na Suduvu!

Crvena zvezda

OPREZ U ZVEZDI! Mrkela posle žreba: Mislimo samo na Suduvu!

Podeli vest

Zvezda misli samo na Suduvu! Crveno-beli će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz dvomeča Helsnikija (Finska) i Toršavna (Farska Ostrva), ali iz tabora šampiona Srbije pozivaju na oprez

U taboru Crvene zvezde ne žele da idu previše napred. Sportski direktor Mitar Mrkela misli samo na prvog narednog rivala.

PUT DO LIGE ŠAMPIONA! Zvezda posle Suduve ide na Helsinki ili Toršavn!

- Mislimo samo na Suduvu, to nam je najbitnije u ovom trenutku. Svakog rivala poštujemo sigurno neće biti lako. Ovo su kvalifikacije za Ligu šampiona, ko god bude bio protivnik u narednoj rundi ukoliko prođemo sigurno neće biti lako. Svesni smo toga, ali sada treba da se koncentrišemo samo na Litvance. Ekipa Suduve je pokazala da oni uvek mogu da iznenade, tako da ćemo o narednom rivalu misliti potpuno nakon 19. jula - rekao je Mrkela.

Crveno-bele prvi meč očekuje 9. ili 10. jula, a revanš 16. ili 17. Drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona zakazano je za 23. i 24, odnosno 30. i 31. jul.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija