• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2019

17:10

GOTOVO, ZVEZDA IMA NOVOG NAPADAČA! Portugalac tri godine u crveno-belom!

Crvena zvezda

GOTOVO, ZVEZDA IMA NOVOG NAPADAČA! Portugalac tri godine u crveno-belom!

Podeli vest

Portugalski fudbaler Tomane novo je pojačanje Crvene zvezde. Odlični napadač postao je četvrti igrač koji je stigao u Ljutice Bogdana nakon što je ovog utorka prošao medicinske preglede i potpisao ugovor

Odlični napadač potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije baš na dan kada su se crveno-beli vratili sa priprema u Austriji. 

"DELIJE", POŽURITE DO "MARAKANE"! Zvezda počela prodaju sezonskih ulaznica!

 

- Došao sam u najveći klub u Srbiji, velika mi je čast što sam deo ovog tima bogate istorije, koji je i prošle godine ostavio ozbiljan trag u Ligi šampiona. Daću sve od sebe da budem što bolji. Bila je velika borba oko mog transfera, tako da sam izuzetno srećan što sam danas ovde - rekao je Tomane.
 
Zvezdin novi Portugalac svestan je da se od njega mnogo očekuje.

- U opisu mog posla je da dajem golove. Želim da se što pre priključim ekipi, da počnem da treniram sa njima i da se uklopim, kako bih opravdao poverenje i ispunio ciljeve zbog kojih sam doveden - kaže novi napadač Zvezde.
 
Četvrto pojačanje šampiona Srbije odlično poznaje istoriju Crvene zvezde.

- I pre nego što sam doviđen u vezu sa Zvezdom znao sam da je bila šampion Evrope i sveta i da je klub sa velikom tradicijom. U prethodnih nekoliko meseci sam mnogo više i pratio utakmice i bodrio ekipu. Zvezda je tim koji ima naviku pobeđivanja i to mi se izuzetno dopada.
 

Imao je Tomane i poruku za navijače.

- Želim da budem deo ekipe, da pomognem ostvarenju ciljeva i da usrećim navijače. Daću sve od sebe da postižem što više golova. Želim da se zahvalim na svim porukama koje sam od navijača dobijao za za ovo vreme preko društvenih mreža, kao i za podršku. Jasna je obostrana želja da budem ovde - poručio je Tomane.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija