• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2019

10:36

SA JUGA ŽURE I "UDARAJU CIFRE"! Čović najavio: Dolazi plej 100 odsto, biće još dva-tri pojačanja!

Crvena zvezda

SA JUGA ŽURE I "UDARAJU CIFRE"! Čović najavio: Dolazi plej 100 odsto, biće još dva-tri pojačanja!

Podeli vest

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović najavio je još nekoliko pojačanja za narednu sezonu.

Zvezda je već dovela Derika Brauna i Ognjena Kuzmića, povratak je najavio Čarls Dženkins, a mediji bruje da dolazi i Džejms Gist.

- Pokušavamo da napravimo koktel tima za sledeću sezonu. Cilj je prevashodno bio zadržavanje igrača iz prethodne sezone, kao i dovođenje kvalitetnih pojačanja. Igrači kao što su Kuzmić i Dženkins su već bili u sistemu i sa te strane poznaju naš klub. Igrač kao što je Braun je neophodan Crvenoj zvezdi za takmičenje kao što je Evroliga - rekao je Čović gostujući u programu TV Prva.

(VIDEO) PUSTI PSA DA LUTA I ON ĆE NAĆI PUT DO KUĆE! Amerikanac na sjajan način najavio povratak u Zvezdu!

Grčki mediji su najavili dolazak Džejmsa Gista, bivše krilo Partizana i Panatinaikosa, za milion dolara za dvogodišnji ugovor.

- Ne bih sad o imenima jer su pregovori u toku i objavljivanje imena od strane menadžerskih agencija mogu samo da štete tom poslu. Sigurno će biti dva do tri pojačanja. Dakle 100 odsto na poziciji plejmejkera kao i na poziciji centra. O imenima i nacionalnostima igrača ne bih ovom prilikom jer ih je više u opticaju, ali vidim da pojedini menadžerski sajtovi sa juga žure i "udaraju cifre" - dodao je prvi čovek Zvezde.

SADA JE STVARNO GOTOVO! Ljubimac "delija" ponovo na Malom Kalemegdanu!

Klub je takođe pridžio ugovore sa Bilijem Beronom, Stratosom Perperogluom, Brankom Lazićem, Filipom Čovićem, Muhamedom Fajeom i Borišom Simanićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija