• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

16.07.2019

09:19

(20.45, RTS 1) ZVEZDO, SAD SE POKAŽI! Srpski prvak igra revanš meč 1. kola kvalifikacija za LŠ!

Crvena zvezda

(20.45, RTS 1) ZVEZDO, SAD SE POKAŽI! Srpski prvak igra revanš meč 1. kola kvalifikacija za LŠ!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde večeras moraju da pobede ukoliko žele da nastave put ka Ligi šampiona

Crveno-beli na svom stadionu dočekuju litvansku Suduvu (20.45, RTS 1) u revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona i posle 0:0 u Marijapolu samo im trijumf otvara vrate naredne runde.
Srpski šampion je i prošle godine igrao protiv istog rivala, ali u drugom kolu kvalifikacija i tada je upisao dve pobede. Najpre je u Beogradu bilo 3:0, a u revanšu u Litvaniji je sa rutinskih 2:0 potvrđen prolaz dalje.

Novac ne igra

Sada crveno-bele čeka teži zadatak, a toga je svestan i trener Vladan Milojević.

- Igramo protiv nezgodne ekipe, to se videlo i u Litvaniji. Dobro su organizovani, u svakom trenutku znaju šta hoće, odlično su uigrani, prvenstvo im je u toku i na maksimumu su što se tiče takmičarskog dela. Dobro se znamo i mislim da neće biti nekih velikih iznenađenja za revanš - kaže Milojević.

Nema dileme da je kvalitet na strani kluba s "Marakane". Dovoljno je da se pogleda vrednost Suduve, koja iznosi 4,2 miliona evra, a s druge strane, sam Marko Marin je skuplji i vredi pet miliona. Međutim, u Zvezdi su svesni da ne igra novac nego fudbaleri na terenu.

CRVENA ZVEZDA - SUDUVA 20.45 (0:0 prvi meč)


Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Adam Farkaš (Mađarska).

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić - Jovičić, Jovančić, Ivanić, Marin, Ben - Boaći.

SUDUVA: Kardum - Švrljuga, Kerla, Jankauskas, Živanović, Slavickas - Matulevičijus, Čađenović, Verbickas - Topčagić, Gotal.


- Moramo da znamo da ima dosta dobrih ekipa u Evropi. Nisu više ona vremena kada rival samo dođe da trenira i odigra utakmicu. Tako je i sa Suduvom. Imaju iskusnog trenera i dobre igrače, šampioni su svoje zemlje. Ono što je nama najveći problem i što me zabrinjava je to što naše ekipe u kvalifikacije ulaze iz pripremnog perioda, dok su mnogi rivali već u takmičarskom ritmu. Ali tako je kako je... - ističe Milojević.

Šef struke srpskog prvaka se osvrnuo i na duel od pre nedelju dana.

- Mi smo odigrali dobru utakmicu tamo, ali falila nam je završnica. Bilo je dosta dobrih stvari, ali i nekih koje ćemo morati da ispravimo. Nadam se da ćemo iz kola u kolo biti sve bolji. U ovakvim utakmicama je jako bitno da stvarate šanse i realizujete ih. Ovo je period u kom igrači tek ulaze u ritam i nadam se da ćemo poboljšati realizaciju - poručuje trener Zvezde.

(VIDEO) ZVEZDA SE ISPROMAŠIVALA U LITVANIJI! Crveno-beli pucali "ćorcima", odluka pada u Beogradu!

(VIDEO) MARIN SE BAŠ NALJUTIO! Da li je Zvezda oštećena za penal?


Kada se priča o golovima, oni se očekuju od Ričmonda Boaćija, ali povremeni reprezentativac Gane je u golgeterskoj krizi, koja traje gotovo cele godine.

- Boaći je imao je jako dobru sezonu pre odlaska u Kinu. Vukao je povredu više od mesec dana u finišu prošle sezone, falio nam je... Verujem uvek u svoje igrače i ubeđen sam da će Ričmond biti na nivou. Ono što me raduje jeste to da je dobro radio na pripremama. Očekujem da će vrlo brzo zaigrati kao pre - objašnjava strateg na klupi Zvezde.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Poziv navijačima

Milojević nije želeo da otkriva da li će biti nekih promena u sastavu u odnosu na tim od pre nedelju dana.

- Nemamo nekih zdravstvenih problema u timu, a videćemo večeras kakav će sastav biti. Želeo bih da pozovem navijače da nam pomognu jer smo na novom početku i nadam se da će sve biti kako treba - zaključuje Vladan Milojević.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija