• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2019

22:17

(VIDEO) JEZIVA SCENA NA "MARAKANI"! Gobeljić slomio nogu rivalu, Litvanci se hvatali za glavu!

Crvena zvezda

(VIDEO) JEZIVA SCENA NA "MARAKANI"! Gobeljić slomio nogu rivalu, Litvanci se hvatali za glavu!

Podeli vest

Kakva glupost Marka Gobeljića... Fudbaler Crvene zvezde je u 60. minutu revanša protiv Suduve dobio direktan crveni karton

Desni bek domaćih startovao je na Slavickasa, nije uspeo da se iskontroliše i polomio je nogu igraču rivala. Sudija mu je pokazao direktan put u svlačionicu i sigurno da ga očekuje kazna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado Roksandic

pre 4 godine

Ako volite sport, složićete se samnom da ovome kostolomcu treba zabraniti da igra fudbal zauvek. Kako je bezdušno startovao na čoveka sa kojim "deli hleb" na sred terena, bez ikakvog razloga. Nadam se da će neki normalan, ljudski korak uraditi trener, pa uprava kluba. Ovo je veliki minus Zvezdi i po tim teretom će nastaviti takmičenje. Nedaj Bože da se nađe još neki ludak koji će želeti osvetu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija