• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2019

14:04

BILO JE BRUTALNO! Gobeljić se oglasio posle užasnog starta!

Crvena zvezda

BILO JE BRUTALNO! Gobeljić se oglasio posle užasnog starta!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić izjavio je da mu je jako teško palo što je povredio Vaidasa Slavickasa iz Suduve i izrazio nadu da će se Litvanac što pre oporaviti

Gobeljić je, u pobedi Crvene zvezde 2:1 za plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, zaradio direktan crveni karton zbog preoštrog starta i loma noge Slavickasa u 60. minutu.

- Izvinjavam se zbog starta na utakmici sa Suduvom. Izuzetno teško mi je palo to što se desilo, nikakva namera nije postojala i žao mi je što se tako završilo. Nadam se da će se Slavickas oporaviti što pre i da će brzo se vratiti na teren i nastaviti da pruža odlične partije - rekao je Gobeljić za sajt crveno-belih.

ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU! Dva najveća pojačanja ne igraju protiv Helsinkija?


Slavickas je operisan u Beogradu nakon što mu je slomljena potkolenica na dva mesta.

Kako su ranije saopštili iz Suduve, Gobeljić je odmah posle utakmice otišao u svlačionicu gostiju i u suzama se izvinio 33-godišnjem fudbaleru i celom timu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Majstore,posle je*anja nema kajanja,već se razmisli pre toga.

Pavac

pre 4 godine

Gobelja sine okači kopačke o klin,nije fudbal za tebe.

sram te bilo

pre 4 godine

Ako si smeker uplacuj 20% od tvoje zarade coveku, dok se ne oporavi! I da ja vodim Zvezdu, ne bi mi igrao godinu dana, pa da si Virdzil!!!! Idi u mesaru, za bolje nisi !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija