• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2019

19:43

LEPTIRIĆI U STOMAKU! Degenek poslao jaku poruku navijačima Zvezde!

Crvena zvezda

LEPTIRIĆI U STOMAKU! Degenek poslao jaku poruku navijačima Zvezde!

Podeli vest

Miloš Degenek je ponovo u Crvenoj zvezdi! Iskusni štoper nije krio oduševljenje zbog povratka na stadionu "Rajko Mitić"

Za početak stiže na pozajmicu iz Al Hilala, a Zvezda će imati šansu i da ga otkupi.

- Kasnim jedno kolo, ali mi je drago što sam opet ovde. Nadam se i iskreno želim da ponovo ostvarimo lep rezultat i obradujemo sve naše navijače. Moj cilj i cilj svih ljudi u Zvezdi je da donesemo opet najbolji evropski fudbal na Marakanu. Radujem se povratku i sa nestrpljenjem čekam novi početak u voljenom klubu - rekao je Degenek.

(VIDEO) MILOJEVIĆ NA NOGAMA PRATIO ŽREB! Trener zna šta je Kopenhagenovo najjače oružje!

On je nastavio u istom ritmu.

Često sam dolazio na treninge i utakmice, ali uprkos osećaju da nisam ni odlazio emocije su se probudile. Imao sam leptiriće u stomaku na putu do stadiona. Presrećan sam što sam ovde. Nadam se da će se ponoviti prošlogodišnje leto i jesen, da opet ostvarimo uspehe i uz malo sreće i zdravlja da ih i nadogradimo za stepenik - zaključio je Degenek.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija