• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2019

17:56

(VIDEO) ŠIPTARSKA PROVOKACIJA! Zastave tzv. Kosova i Albanije na stadionu, huligani hteli tuču sa novinarima iz Srbije!

Crvena zvezda

(VIDEO) ŠIPTARSKA PROVOKACIJA! Zastave tzv. Kosova i Albanije na stadionu, huligani hteli tuču sa novinarima iz Srbije!

Podeli vest

Tenzije u Finskoj pred meč Helsinkija i Crvene zvezde! Na stadionu se pojavila zastava Albanije, a moglo je da dođe i do fizičkog obračuna

Frka na stadionu... Nekoliko navijača domaćih donelo je zastave Albanije i tzv. Kosova! Provocirali su, a onda čak i želeli fizički da se obračunaju sa novinarima iz Srbije. 

Foto: Informer

Usledile su psovke, uvrede i potpuni haos.

Na kraju su se smirile strasti, došla je policija i odvela izgrednike na drugi deo tribine. Već sada je jasno da će atmosfera na stadionu biti paklena.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

Bojim se da je ovo samo uvertira pred Kopenhagen koji im je mnogo vece leglo a i Svedska je blizo.Nadam se da nece biti zabrane dolaska Zvezdinih navijaca kao sto je bilo kad je igrala reprezentacija Srbije.Tada su danski fasisti zabranili bilo kome sa srpskim obelezjima da udje na stadion.Ako se neko i provuce i pocne da navija za Srbiju doci ce policija i izbaciti ga.Takav scenario lako moze da se dogodi i Zvezdi pod izgovorom bezbednosti.Siptari im lizu d..e i oni saradjuju.Danci koriste glupost belokapaca za svoje ciljeve.Nadam se ipak da do toga nece doci i da ce nasa Zvezda da razvali ove fasiste.Pozdrav iz Malmea od Partizanovca!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija