• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2019

11:59

LOVA DO KROVA! Evo koliko će Zvezda ZARADITI ako eliminiše Kopanhagen!

Crvena zvezda

LOVA DO KROVA! Evo koliko će Zvezda ZARADITI ako eliminiše Kopanhagen!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde protiv Kopenhagena u utorak uveče (20.45, RTS 1, Arena 1) igraju prvi od dva meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Ukoliko crveno-beli eliminišu klub iz Danske doći će nadomak novog velikog uspeha, Lige šampiona, ali će i popuniti klupsku kasu.

Trijumf nad Kopenhagenom Zvezdi bi doneo siguran plasman u grupnu fazu Lige Evrope, bez obzira na ishod duela sa ekipom Jang bojs. Plej-of Lige šampiona vredi pet miliona evra, dok mesto u Ligi Evrope vredi dodatnih 2,92 miliona evra. 

(VIDEO) ŠILJCI NA "SEVERU", TUNEL IZ PAKLA...Danci, tek će da vam KLECAJU KOLENA!

Ako crveno-beli ne uspeju da eliminišu Kopenhagen, onda će se ne račun kluba sa "Marakane" sliti 2,92 miliona evra za plasman u plej-of Lige Evrope, kao i 1,14 miliona evra koliko su zaradili od početka kvalifikacija za Ligu šampiona. Znači, kao učesnik Lige Evrope zaradiće tek nešto više od četiri miliona evra. 

GRMEĆE "MARAKANA"! Kopenhagen čeka više od 40.000 "delija"!

DANCI SE NE PLAŠE IGRAČA, VEĆ NAVIJAČA ZVEZDE! Trener Kopenhagena opominje, ali veruje u svoj tim!

Ako ponovi uspeh od prošle sezone i plasira u grupnu fazu Lige šampiona crveno-beli će dobiti zagarantovanih 15,25 miliona evra. Rezultati u grupnoj fazi donose dodatni novac, pobeda  2,700.000 evra, a remi 900.000, takođe tu je i novac od prodaje ulaznica, marketinških prava...

Na papiru, Zvezda je prethodne sezone, pored 15,25 miliona evra, zaradila i 3,6 miliona evra od pobede nad Liverpulom (2,7 miliona evra) i remija sa Napolijem (900 hiljada evra), zatim 2,216 miliona evra na osnovu koeficijenta i oko četiri miliona evra od prodaje ulaznica. Ukupno - 25 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija