• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2019

21:56

(VIDEO/FOTO) ZVEZDINA RUTINA PRED PUT U DANSKU! Majstorije Vulića i Jevtovića slomile žilavu Mladost!

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) ZVEZDINA RUTINA PRED PUT U DANSKU! Majstorije Vulića i Jevtovića slomile žilavu Mladost!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde golovima na početku i kraju prvog poluvremena savladali su Mladost iz Lučana sa 2:0 u uvodnom meču 4. kola Linglong Superlige Srbije

Zvezda je već u 4. minutu stigla do vođstva evrogolom Miloša Vulića iz slobodnog udarca što je umnogome olakšalo dalji tok meča za izabranike Vladana Milojevića.

Ovakav početak meča omogućio je Zvezdinim igračima da mnogo opuštenije nastave duel, a konačan rezultat uspostavio je Jevtović odličnom simultankom u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu Mladost je ušla nešto bolje lepim udarcem Danila Sekulića, koji je Borjan osujetio i dao krila saigračima da otresitije odigraju do kraja.

Milojević je u nastavku uveo novajliju Tomanea koji je već u prvim minutima pokazao da će biti značajno pojačanje.

Solidne šanse imali su Veljko Simić i rezervista Nikola Krstović, a priliko od starta dobio je novajlija iz Rada Njegoš Petrović.

Zvezda u utorak igra meč protiv Kopenhagena, dok u vikendu koji dolazi nakon toga gostiju subotičkom Spartaku.

CRVENA ZVEZDA - MLADOST 2:0 (2:0)

Strelac: Vulić u 4. i Jevtović u 46. minutu za Crvenu zvezdu.

Stadion: Crvene zvezde. Sudija: Dragan Čolović.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Pankov, Babić (od 46. minuta Degenek), Žander – Petrović, Vulić – Jevtović, Ivanić (od 79. Krstović), Simić – Boaći (od 62. Tomane).

MLADOST: osić – Andrić, Selemić (od 62. Suraka), Šatara, Leković – B. Milošević, Sekulić – Pavlović, Radivojević, Mićević – Eliomar (od 46. minuta Pešić).

Kraj

90+1. minut - Šansa za Krstovića nakon asistencije Tomanea, ali samo do spoljnjeg dela mreže.

73. minut - Lopta je pogodila prečku posle udarca Veljka Simića. Prva dobra šansa za crveno-bele posle duže vremena.

Foto: Starsportphoto

 

67. minut - Prvi put od dolaska u Zvezdu oprobao se i Tomane, ali je njegov udarac završio preko gola.

Foto: Starsportphoto

 

64. minut - Dobra akcija Mladosti. Rezervista Suraka je uposlio Pavlovića koji je matirao Borjana, ali je pomoćnik Đuričić podigao zastavicu.

56. minut - Solidna šansa za Simića, na kraju samo korner za crveno-bele.

50. minut - Dobar pokušaj Danila Sekulića i najbolja šansa za Mladost na ovom meču, ali Borjan odlično interveniše.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme

Evo golova iz prvog poluvrema.

 

45+1. minut - GOOL! Zvezda vodi 2:0 posle odličnog gola Milana Jevtovića. Bivši igrač čačanskog Borca je primio pas od Gajića i ušao u sredinu nakon čega je šutirao u dalji ugao postigavši lep gol. 

31. minut - Pokušao je povratnik u prvu postavu Milan Gajić, ali je nakon što je lopta otišla preko gola pomoćni sudija signalizirao ofsajd.

30. minut - Zvezda drži meč pod kontrolom. Gosti su došli u Beograd da se nadmeću. U nekoliko navrata su prelazili na polovinu domaćih, ali tim Vladana Milojevića uglavnom kreira igru.

Foto: Starsportphoto

 

17. minut - Brazilac Eliomar izborio je korner prilikom čega se povredio defanzivac crveno-belih Srđan Babić.

10. minut - Ivanić je dobro prihvatio loptu Jevtovića, ali je pucao direktno u Rosića. Zvezda se bukvalno poigrava s odbranom Mladosti u ovim momentima...

4. minut - GOOL! Zvezda vodi 1:0 pogotkom veziste Miloša Vulića iz slobodnog udarca. Bivši fudbaler Napretka je sjajno šutirao u bliži ugao Rosićevog gola i uz pomoć čuvara mreže Mladosti doveo svoj tim u vođstvo.

Foto: Starsportphoto

 

1. minut - Počeo je duel na "Marakani". Prilično slaba poseta na najvećem srpskom stadionu. Milojević se opredelio za interesantnu postavu sa igračima koji uglavnom nisu planirani za startnu postavu u Danskoj.

19.55 - Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović uručio je uramljeni dres sa brojem 100 golmanu srpskog šampiona Milanu Borjanu, koji će večeras odigrati trocifren broj utakmica u dresu voljenog kluba.

Foto: Starsportphoto

 

19.21 - Poštovani čitaoci, dobro veče i dobro došli na naš blog povodom prvenstvene fudbalske utakmice 4. kola Linglong Superlige Srbije u kome Crvena zvezda dočekuje lučansku Mladost.

Crveno-beli su prošlog vikenda odmarali, a u prva dva kola bili su bolji od Javora i Radničkog Niša slaveći u oba meča rezultatom 2:0.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija