• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2019

20:54

VELIKI PEH! Jovančić ne igra u plej-ofu!

Crvena zvezda

VELIKI PEH! Jovančić ne igra u plej-ofu!

Podeli vest

Šteta... Fudbaleri Crvene zvezde će u nastavku kvalifikacija igrati bez Dušana Jovančića

On je u meču sa Kopenhagenom zaradio treći žuti karton od početka kvalifikacija u Ligi šampiona i moraće da pauzira naredni meč u Evropi.  

(VIDEO) OVAKO JE ZVEZDA POVELA U DANSKOJ! Marin poslužio Boaćija kao na tacni!

Bilo da to bude plej-of za Ligu šampiona ili plej-of za Ligu Evrope.

Po dva žuta kartona u Zvezdinom timu su do sada zaradili Ben i Rodić kojima takođe preti suspenzija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

Prelepo je biti zvezdaš danas ali ovaj umišljeni i uobraženi igrač me ovih meseci užasno nervira. Umislio je da je zvezda, ne igra više onako kao prošle godine, guši igru a sav je BITAN. 1. skrivio je penal u BG 2. promašio 2 odlične prilike šutevima koje tehnički obdareni igrači kao on ne smeju da rade 3. promašio penal. Šta više reći? Ponovo tvrdim da on sa onim "velikim" i dugo čekanim pojačanjem koga ne zanima Zvezda a i sa Benom ne može zajedno jer guše igru. U svakom slučaju bravo za sve igrače koji su sinoć pokazali kako se bori za klub.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija