• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2019

01:20

(VIDEO) POTVRĐENO! Zvezda dovodi TOP pojačanje pred meč sa Jang Bojsom, u igri dva imena!

Crvena zvezda

(VIDEO) POTVRĐENO! Zvezda dovodi TOP pojačanje pred meč sa Jang Bojsom, u igri dva imena!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde najverovatnije će dočekati duel sa Jang Bojsom jači za igrača na krilnoj poziciji, potvrdio je sportski direktor kluba Mitar Mrkela

Trenutno je Ben povređen, Vukanović je odradio više defanzivnih nego ofanzivnih zadataka na Parkenu, Simić je imao savršen star u svom petercu, Jevtović je ostao nedorečen. Ipak, u Zvezdi su spremi da reaguju.

HRVATI PRIŽELJKUJU SRBE U LIGI ŠAMPIONA! Zamislite grupu gde su Liverpul, Real, Dinamo i Crvena zvezda!

- Postoji mogućnost da se do utakmice sa Jang Bojsom pojačamom igračem na krilnoj poziciji. Intenzivno radimo na tome - rekao je za "Mozzartsport" Mitar Mrkela.

Crveno-beli do petka u ponoć treba da pošalju spisak fudbalera za dvomeč protiv Jang Bojsa. Posoji i džoker mesto, što znači da bi pojačanje u Ljutice Bogdana moglo da stigne i narednog ponedeljka. I malo i mnogo vremena za konkretnu realizaciju.

Mada – pikovi postoje. Razgovori su počeli.

- Rekao sam da imamo plan, što dovoljno govori da imamo spisak želja. Odnosno fudbalere koje bismo volelida vidimo u našem klubu. O imenima ne mogu - kratak je bio sportski direktor.

''Večernje novosti'' otkrivaju da su dve opcije u igri, a to su fudbaler PAOK-a Amr Varda, odnosno napadač Salernitane Lamin Jalo.

Varda je Egipćanin, ima 25 godina, igra na krilnim pozicijama, a član PAOK-a je od januara 2017. godine, kada je došao iz Panetolikosa, ali je potom išao i na pozajmicu u Atromitos. Sa PAOK-om je pod ugovorom do narednog leta, a na ''Transfermarktu'' se njegova vrednost procenjuje na dva miliona evra.

''Novosti'' ističu da bi PAOK da proda Zvezdi 50 odsto ugovora sa opcijom za prvenstvo preče kupovine.

Kada je u pitanju Gambijac Lamin Jalo, on je dve godine mlađi, može da igra i klasičnog špica, ali i krilo, a na ''Transfermarktu'' je procenjen na 1.6 miliona evra. U Salernitanu je zimus došao iz Kjeva za 1.8 miliona evra, a ugovorom je vezan do juna 2023. godine.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija