• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2019

07:15

(VIDEO) KROZ "TUNEL PAKLA" DO LIGE ŠAMPIONA! Švajcarci već drhte od "Marakane" i Zvezdinih navijača!

Crvena zvezda

(VIDEO) KROZ "TUNEL PAKLA" DO LIGE ŠAMPIONA! Švajcarci već drhte od "Marakane" i Zvezdinih navijača!

Podeli vest

Čuveni švajcarski list posvetio je tekst meču Jang Bojsa protiv Crvene zvezde, a već u samom naslovu jasno je da strahuju od "Marakane". "Jang Bojsi moraju kroz tunel pakla do Lige šampiona", glasio uvod u meč plej-ofa elitnog takmičenja

Oni naglašavaju da je ovo duel sa „istorijom“ i da već od prolaska kroz tunel stadiona „Rajko Mitić“ do terena, fudbalere ekipe iz Berna očekuje „pakao“.

POTVRĐENO! Zvezda dovodi TOP pojačanje pred meč sa Jang Bojsom!

- Kroz taj grafitima ocrtani betonski tunel, Bojsi će morati na teren. Ali, tek kada izađu na travu, biće vruće. I zbog navijanja i zbog pirotehnike - piše "Blik".

Dva pasusa posvećena su duelu reprezentacije Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine. Oni podsećaju na golove Džake i Šaćirija koji su 'neprimereno proslavljeni', kao i na to da se u ovdašnjim medijima digla velika bura oko odluke sudije Feliksa Briha da ne konsultuje VAR i dosudi penal za Srbiju.

"Blik" podseća i na to da Jang Bojsi imaju igrača poreklom sa Kosova i Metohije Miralema Sulejmanija, koji je igrao za najvećeg rivala Crvene zvezde, što će dodatno 'začiniti atmosferu' u utorak 27. avgusta.

Naznačeno je i to da se ni Zvezda ni Kopenhagen nisu proslavili u "nedopustivoj močvari Parkena" i da je samo sreća odlučila konačnog pobednika. Ipak, izdvojen je golman Zvezde Milan Borjan kao junak i verovatno najveći adut Zvezde u ovom dvomeču.

Na kraju su Švajcarci podsetili na Zvezinu generaciju iz 1991. koja je pokorila Evropu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija