• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

21.08.2019

10:11

(FOTO) JANG BOJS IGRA ZA ČAST ŠIPTARA! Švajcarci provociraju Zvezdu skandaloznim najavama meča Lige šampiona!

Crvena zvezda

(FOTO) JANG BOJS IGRA ZA ČAST ŠIPTARA! Švajcarci provociraju Zvezdu skandaloznim najavama meča Lige šampiona!

Podeli vest

Vodeći švajcarski štampani mediji duel Jang Bojsa i Crvene zvezde u Bernu najavljuju kao pitanje časti za švajcarski fudbal i tamošnjeg reprezentativca rođenog na Kosmetu Džerdana Šaćirija

List "Blik" dao je veliki prostor večerašnjoj utakmici na stadionu "Švajcarska" sa naslovom "Pitanje časti", ali i za igrača iz Gnjilana koji je neprimerenim radovanjem gola za Švajcarsku protiv Srbije na Mundijalu u Rusiji "podigao prašinu".

(VIDEO) POBEDI MLADE I UĐI U DRUŠTVO VELIKIH MOMAKA! Zvezda u Bernu (21.00) juri Ligu šampiona i 19.000.000 evra!

- Jang Bojs brani švajcarski fudbal, koji se ovog leta "ispljao". Zato protiv Zvezde moraju da se otvore vrata Lige šampiona. Radi se i o časti Šaćirija i svega što se događalo na Mundijalu kada su se Srbi pokazali kao loši gubitnici - piše u tekstu.


Dalje se navodi da je bilo pritisaka iz Zvezde kako bi Šaćiri propustio gostovanje u Beogradu sa Liverpulom.

- Umanjena vrednost trijumfa Švajcarske nad Srbijom rezultirala je da menadžer Liverpula Jirgen Klop padne pod politički pritisak i ne povede ga u Srbiju. Zvezda je senzacionalno slavila, a sada Jang Bojs ima priliku da igra i za Šaćirija - ističe se u nastavku.

Zanimljivu ilustraciju na naslovnici donosi list "Berner Zeitung" sa fudbalerima Jang Bojsa kako pokušavaju da dohvate visoko podignutu crvenu zvezdu, simbolizovanu kao amblem Lige šampiona.

"Put do zvezda", naslov je tog lista u kome se podseća da je rival Jang Bojs drugu godinu u nizu tim sa Balkana za mesto u LŠ, nakon što je prošle godine izbacio zagrevački Dinamo.

"Le journal" ističe da su Srbi velika prepreka šampionu Švajcarske, a "Biel Taglbat" da Jang Bojsu preti "deja vu" iz 2004. godine kada je Crvena zvezda bila bolja u kvalifikacijama za LŠ sa ukupnih 5:2.

Naši ljudi, koji rade po hotelima u Bernu tvrde da neće biti nikakvih problema sa Albancima jer im policija neće dozvoliti da priđu stadionu. Takođe, ovaj meč neće moći kao i ostali da bude sniman dronom.

Prva utakmica plej-ofa za LŠ Jang Bojs - Crvena zvezda počinje večeras u 21.00 u Bernu.

Foto: Blik

Foto: Blik

Foto: Berner Zeitung

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 4 godine

najprimitivniji narod evrope je našao najveće utočište u "demokratskoj"švajcarskoj. ko zna koliko je ovk koljaca našlo utočište u toj "čistoj "zemlji. bolje se pozabavite time nego što branite sacirija primitivaca.

DUSAN

pre 4 godine

STAJE TU CUDNO IMAMO I MI TRI PRSTA SVAKO SVOJE

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija