• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2019

23:31

U BEOGRADU BI SE SVAKAKO REŠAVALO! Milojević čestitao igračima i poslao jaku poruku pred revanš!

Crvena zvezda

U BEOGRADU BI SE SVAKAKO REŠAVALO! Milojević čestitao igračima i poslao jaku poruku pred revanš!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je igračima na odličnoj partiji u remiju protiv Jang Bojsa 2:2 navodeći da ni pobeda ne bi garantovala da se u revanšu neće ništa odlučivati

Zvezda je ispustila pobedu u Bernu 15 minuta pre kraja meča, kada je Oaro sa penala doneo izjendačnje Jang Bojsu, ali prema Milojevićevim rečima ništa ne bi bilo gotovo ni da je rezultat bio pozitivniji po crveno-bele.

- Uživali smo gledajući utakmicu sa četiri gola, moglo je da ih bude još. Čestitam mojim igračima na igri, koliko su mogli po ovakvom terenu, ali ne mogu da im zamerim ništa na borbi, htenju, želji. Možda je prelomni trenutak mogao da bude kod onog kornera kad je Rodić šutirao i promašio pri 2:1. U svakom slučaju, kako god da se završilo, znali smo da nas čeka i drugo poluvreme u Beogradu i videćemo koja ekipa će proći dalje - rekao je Milojević i dodao:

(VIDEO/FOTO) ZVEZDIN REMI PROTIV JANG BOJSA! Liga šampiona se vidi iz Beograda, Garsija i Degenek pogodili, penal oduzeo pobedu

- I pre utakmice znali smo da nas čeka brza i motorički jaka ekipa. Sve je bilo lepo, ambijent odličan, verujem da su navijači uživali. Ambijent je bio prelep i zahvalio bih se navijačima koji su napravili divnu atmosferu i još jednom pokazali kako se voli i bodri i klub i zemlja. U Beogradu ćemo igrati kao da je 0:0.- naveo je Zvezdin trener.

Garsija nikad nije igrao na veštačkoj travi

Milojević je istakao da je presrećan zbog debitantskog gola Matea Garije, koji nikad do večeras nije igrao na veštačkoj podlozi.

Mogu da kažem da sam presrećan zbog debitantskog gola Garsije, on je igrač koji će mnogo doneti Zvezdi. Brzo će način njegove igre ući u srca navijača Zvezde. Ni on ni mi se ne sećamo kad mu je bila poslednja takmičarska utakmica. Pokazuje ljubav prema Zvezdi i profesionalac je, sjajan momak i igrač. Rekao je da može i da hoće da pomogne, plemenit igrač. Izveli smo ga jer je slab po pitanju fizičke pripreme, što se videlo i u prvom poluvremenu. Nikad nije igrao na veštačkoj travi, sve mu je nešto bilo prvi put, malo sam se i pribojavao, ali drago mi je da mu se sve vratilo na pravi način. Ponosan sam i na njega i na sve - rekao je Milojević.

Trener crveno-belih nije želeo da komentariše spornu odluku prilikom dosuđenog penala, a u analizi meča ističe da je dueč mogao da prevagne na bilo čiju stranu.

- Moglo je da prevagne i na stranu Jang bojsa, ali i na našu. Jang bojs je ekipa koja ima svoj način igre što smo i videli. Šta će moj kolega pripremiti za utakmicu u Beogradu ne znam, ali mi imamo dosta vremena da se spremimo. Rekao sam momcima pre utakmice ono što nam je bilo jako bitno da odigramo dobru utakmicu i uradimo sve što je do nas.  Pritisak neka padne na mene, ali nema razloga, svesni smo svega šta donosi revanš. Oni treba da daju sve od sebe, a neka dođe rezultat kakav treba - rekao je Milojević.

Kako je podsetio, ne sme se prenebregnuti okolnost da njegov tim igra od prvog kola, dok je ovo Jang Bojsu uvodni meč u kvalifikacijama.

Znali smo da ćemo da budemo pod pritiskom što je i za očekivati, podloga je nezgodna i brza a oni su navikli tu da igraju. Videlo se kod sitnica da je sve to drugačije. Bilo je dosta šansi i sa jedne i sa druge strane. Za užitak i za publiku je dobro. Ipak mi igramo od prvog kola, danas smo igrali bez dva igrača zbog žutih, tri igrača su bila na granici žutih kartona. Jang Bojs igra od plej-ofa i bez žutih kartona je. A mi smo morali bez dva igrača. Šta da radimo - zapitao se Zvezdin trener.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija