• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2019

16:51

(VIDEO) PRONAĐEN METAK U BERNU, NAPADNUTI MUŽ I ŽENA, "DELIJE" UZIMALE PIVO KAO DA JE DŽABE! Detalji haosa u Švajcarskoj!

Crvena zvezda

(VIDEO) PRONAĐEN METAK U BERNU, NAPADNUTI MUŽ I ŽENA, "DELIJE" UZIMALE PIVO KAO DA JE DŽABE! Detalji haosa u Švajcarskoj!

Podeli vest

Lošu sliku na utakmicu u Bernu između Jang Bojsa i Crvene zvezde bacili su navijači šampiona Srbije koji su pravili haos po glavnom gradu Švajcarske

 

Nekoliko stotina beogradskih pristalica putovalo je oko 18 sati iz centra grada prema stadionu. Barem jedna osoba je fizički napadnuta ispred mosta Loraine, što je prijavila bernska kantonalna policija. Policajac je uputio tri hica upozorenja, kako bi smiro situaciju.

PRED REVANŠ U BEOGRADU! Zvezda je favorit protiv Jang Bojsa!

Stanovnik Berna se medijima požalio na to što se dogodilo kod Lorain kvarta:

Bilo je odvratnih navijača. Prvo su pretukli zavisnika od droge, zatim marširali našim četvrtima i bacali pivo na LGBT zastavu. Ne razumem, kako policija ovo može tolerisati. Nisam video mnogo policajaca. Na samom početku i na samom kraju kolone, koja je bila dugačka oko 200 metara, video sam samo nekoliko policajaca. - rekao je građanin Berna.

Foto: Tanjug

Portparol policije u Bernu Kristof Gnagi kaže u intervjuu SRF-u da je policajac morao da ispali metak upozorenja kako bi zaštitio čoveka i druge ljude koje je napala grupa napadača. Čovek je bio napadnut od strane više napadača. Nakon upozorenja, počinioci su ga pustili. Okolnosti pucanja policajca se ispituju kao i obično u Švajcarskoj. Prema pisanju medija, policajac je predao svoj pištolj istražnim organima.

- Među povređenima su takođe, osim osobe koja je prebijena, bili i muškarac i žena koji su bili umešani u nasilje posle meča. Trebalo ih je odvesti u bolnicu - dodao je kaže Gnagi.

Takođe u Breitenrejn kvartu je ukradeno pivo iz kioska. Prodavačica je morala bespomoćno da gleda kako fudbalski navijači samo uzimaju konzerve piva sa svojih polica.

- Ja se ovim poslom bavim više od deset godina, ali to je bio vrh, odnosno dno doline. Dolazi samo mafija, krade pivo, viče na mene i smeje mi se - kaže ona.

- Ona kaže da ima mnogo veze sa fudbalskim navijačima, i videla je neprijatne prizore. - Ali, ovo danas sve nadmašuje sve - dodala je podavačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Srbi po svetu opet sramote Srbe.

Aleksam

pre 4 godine

E zato lepo kao ja, odeš u Nemačku, izboriš se i sačekaš par godina, uzmeš nemački pasoš i odrekneš se srpskog. Nikad lepši osećaj.

englezii

pre 4 godine

IDIOTE JEDAN POGANI ! ALI NE ZNAM ZASTO MI OVO SVE SMRDI NA DJENOVU !

Gogi

pre 4 godine

I dodjes na Srpski sajt,pratis nase vesti i komentarises na Srpskom a ne na nemackom...Smesan si teletabisu...

Ko

pre 4 godine

Sad smekerski da fkcz posalje toj prodavacici 1000e za pivo, ako to ne urade onda je prejadno stvarno, ako zvezda nema 1000 e onda nije za ls, razbite losu karmu dobrim delom, gestom.

Petar JVetar

pre 4 godine

А мени је лично још одвратније што још чувате злато од прртопљених људских зуба који су побијени у холокаусту.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija