• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2019

21:29

(VIDEO) U ZVEZDI IGRAJU VODINSTALATERI KOJI SU ZAPOSLENI NA ODREĐENO VREME! Britanac pomešao lončiće ili opasno uvredio crveno-bele!

Crvena zvezda

(VIDEO) U ZVEZDI IGRAJU VODINSTALATERI KOJI SU ZAPOSLENI NA ODREĐENO VREME! Britanac pomešao lončiće ili opasno uvredio crveno-bele!

Podeli vest

Bivši fudbaler Liverpula Stiven Vornok rekao je nešto što je poprično šokiralo Engleze, ali i ljude u Srbiji. On je gostujući u jednoj emisiji rekao da u Beogradu igraju vodoinstalateri na određeno vreme

Vornok je kao stručni konsultant govorio i rivalima Totenhema u Ligi šampiona i tom prilikom je pogazao osnovno nepoznavanje fudbala.

(VIDEO) DAJ PSŽ I REAL! Evo kako su fudbaleri Crvene zvezde pratili žreb Lige šampiona!

Podsetimo, Zvezda je rival Totenhema u grupi B, zajedno sa Bajernom i Olimpijakosom.

- Imaju zaposlene na određeno vreme, a pobedili su šampiona Evrope prošle godine. Ima mnogo igrača koji su vodoinstalateri, a koji su prošle godine igrali. To je impresivno. Imati takav učinak na domaćem terenu govori o tome koliko je to neprijateljsko mesto za goste - rekao je Vornok.

Vornok je za LIverpul igrao od 2002. do 207. godine uz odlaske na raznorazne pozajmice. Karijeru je prošle godine završio u Bredfordu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
IvicaTrajkovic

pre 4 godine

Toliko o funkcionalnoj pismenosti i poznavanju fudbala jednog tipičnog Engleza...Hvala Bogu da odlaze i iz EU.

Malata

pre 4 godine

.......e ako si im reko........hahahahahahahahahahaha

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija