• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzart Sport

30.08.2019

18:43

ZVEZDA IZMEĐU DVA ALEKSANDRA! Mrkela potvrdio da su crveno-beli u pregovorima za dovođenje igrača

Crvena zvezda

ZVEZDA IZMEĐU DVA ALEKSANDRA! Mrkela potvrdio da su crveno-beli u pregovorima za dovođenje igrača

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela potvrdio je da je klub u pregovorima u vezi sa dovođenjem krilnog igrača, a u javnosti se spominja dvojica imena, od kojih jedno sada ima primat

Na radaru crveno-belih su prema pisanju beogradskih medija Aleksandar Čavrić i njegov imenjak Katai.

Deluje da je u ovom trenutku crveno-belom dresu bliži tri godine mlađi Čavrić, ali Mrkela nije želeo da priča o imenima.

Istina je da smo u pregovorima oko angažovanja krila. Tačnije, u pregovorima smo sa jednim klubom - naveo je Mrkela, ali je ostao zakopčan na spomen bivšeg mladog reprezentativca Srbije i krila Slovana.

 

 

Mrkela je potvrdio da će zbog viška inostranih igrača, koje neće značajno umanjiti ni izvesni odlazak Ek Fardu Bena, Zvezdini krilno pojačanje biti Srbin, a to bi u nekoj varinanti mogao da bude Aleksandar Katai, bivši kapiten i jedan od najboljih igrača u ovoj deceniji.

Ipak, majstor iz Srbobrana uživa u Čikagu i nije toliko realno očekivati da se posle tri godine vrati na "Marakanu" gde je u sezoni 2015/2016 osvojio titulu.

Mrkela je dodao i da je napadač Ričmond Boaći i dalje tu, ali postoji opcija da ode, dok je Filip Stojković kao slobodan igrač napustio "Marakanu"

Bonus video: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija