• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2019

08:23

POZNATI DETALJI! Evo koliko je Zvezda platila novo pojačanje i koliko će Holanđanin zarađivati!

Crvena zvezda

POZNATI DETALJI! Evo koliko je Zvezda platila novo pojačanje i koliko će Holanđanin zarađivati!

Podeli vest

Crvena zvezda je u finišu prelaznog roka angažovala 28-godišnje krilo iz Holandije, stigao je Radživ van La Para iz Hadersfilda

Još se spekuliše oko visine obeštećenja, a kako prenosi Telegraf Zvezda je pojačanje za Ligu šampiona platila 1.9 miliona evra.

To ovaj transfer svrstava među najveće u istoriji tima iz Ljutice Bogdana. Poređenja radi, Ričmond Boaći je plaćen 2.5 miliona evra pred sam kraj prelaznog roka, kada se prošle sezone vratio na Marakanu.

(VIDEO) ZVEZDA NAŠLA POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA U ČEMPIONŠIPU! Stiže Holanđanin za 1.000.000 EVRA!

VAN LA PARA JE ZVEZDINA PONOĆNA BOMBA! Kao što je Informer prvi najavio - Holanđanin tri godine na "Marakani"

Kada je reč o primanjima i visini ugovora, i tu će Van la Para biti među vodećim igračima. Naime, plata Holanđanina iznosi  600.000 evra po sezoni, a sam ugovor potpisan je na tri godine.

La Para stiže iz Čempionšipa, gde se nije naigrao početkom ove, ali i prošle sezone na pozajmici u Midlsbrou. Nije ipak na odmet pomenuti da je celu sezonu 2017/18. i deo sezone 2018/19 nastupao je u najjačem rangu engleskog fudbala, a iskustvo je sticao i u francuskoj Ligi 1, kao član Kaena u kom je i ponikao, igrao je i u Holandiji za Herenven.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija