• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

14:34

KAD ĆU NA TEREN? PITAJTE DOKTORE! Kuzmić se oglasio na predstavljanju Zvezdinih dresova

Crvena zvezda

KAD ĆU NA TEREN? PITAJTE DOKTORE! Kuzmić se oglasio na predstavljanju Zvezdinih dresova

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde predstavili su dresove za nadolazeću sezonu, a među njima je bio i Ognjen Kuzmić, koji je u julu doživeo tešku saobraćajnu nesreću zbog koje je bio u komi

Pošto je oporavak išao u željenom smeru, reprezentativac Srbije se pojavio sa ostalim igračima crveno-belih, ali nije znao da odgovori kada će se vratiti na teren.

- Drago mi je da sam se vratio na mesto gde sam odigrao najbolju sezonu u karijeri. Za povratak na teren najbolje da pitate doktore. Divno je vratiti se, tim je stao uz mene u teškim trenucima - rekao je Kuzmić novinarima.

(VIDEO) ZVEZDAŠI, KAKO VAM SE DOPADA? Predstavljen novi dres crveno-belih u kome će igrati u Evroligi, a jedna stvar baš upada u oči!

Trener crveno-belih Milan Tomić, po povratku iz Grčke gde su aktuelni šampioni regionalni i srpski šampioni ostavili impresivan utisak, rekao je da će veliki broj utakmica u nadolazećoj sezoni izazvati veliki napor, ali i maksimalnu koncentraciju kod njegovih igrača.

- Približava se početak sezone, putujemo na Superkup, a pripremni period smo završili na zadovoljavajućem nivou. Čaka nas više od 80 utakmica do kraja takmičarske godine, što iziskuje veliki napor i koncentraciju svih košarkaša. Najvažnije je da svi budemo zdravi, da iznesemo sezonu sa najvišim ciljevima - rekao je Tomić.

Za kapitena Branka Lazića znaju se prioriteti u narednoj sezoni.

- Kao i svake godine, prioritet je ABA liga, ali naravno da nećemo samo da učestvujemo u ostalim takmičenjima. Želimo da igramo sa svima, da budemo konkurentni - rekao je Lazić.

Crveno-beli putuju u Zagreb gde će krajem naredne nedelje igrati Superkup ABA lige, gde brane trofej.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija