• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

21:31

SUMA NEMA POŠTOVANJA! Borjan objasnio zašto je bio besan na Gvinejca!

Crvena zvezda

SUMA NEMA POŠTOVANJA! Borjan objasnio zašto je bio besan na Gvinejca!

Podeli vest

Objasnio je Milan Borjan zašto je krenuo ka Sumu nakon što je ovaj doneo prednost Partizanu (2:0) i okrenuo se prema delijama da proslavi vođstvo crno-belih

- Nismo hteo da slavi pred našim navijačima. Neka slavi sa svojim navijačima. Ja sam takav čovek, ne slavim ni ja kada pobedimo pred drugim navijačima. Mora da postoji poštovanje, ali očigledno da nema poštovanja - kazao je Borjan posle utakmice.

PONIŠTEN GOL ZVEZDE TREBA POSEBNO ISPITATI! Oglasila se sudijska komisija FSS nakon derbija, da li je Zvezda oštećena?

(FOTO) SUMA DAO GOL, BORJAN KRENUO DA GA BIJE! Golman Zvezde branio čast severne tribine!

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Foto: Starsportphoto

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Acaxxx

pre 4 godine

I kako ono bi? KAD JE TURČIN KRVAV DO LAKATA,POTURICA MORA DO RAMENA. Hocu da kazem,do skoro je bio partizanovac, a sada on brani čast zvezde.

milan

pre 4 godine

bio je on besan zato što mu ga je Suma zabio u 90, he,he,heee

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija