• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2019

08:00

ZVEZDAŠI, NE PLJUJTE ČOVEKA KOJI JE DONEO KLUBU 60.000.000 EVRA! Božović brani Milojevića posle poraza u derbiju!

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI, NE PLJUJTE ČOVEKA KOJI JE DONEO KLUBU 60.000.000 EVRA! Božović brani Milojevića posle poraza u derbiju!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Partizana u Humskoj (2:0), anakon 161. večitog derbija na udaru se našao trener srpskog šampiona Vladan Milojević

Nekadašnji šef struke crveno-belih Miodrag Božović pružio je podršku Vladanu Milojeviću

Želim da pružim podršku kolegi Vladanu Milojeviću posle poraza u derbiju. I ne samo kao kolegi već i kao čoveku. Nije lako biti trener Crvene zvezde, ogroman je pritisak i stres, treba to izdržati. Znam to iz ličnog iskustva, jer sam i sam vodio Crvenu zvezdu - kazao je za Kurir Božović.

SUDIJA PARTIZANOVAC NAM PONIŠTIO ČIST GOL! Terzić grmeo posle derbija: Uprava Partizana truje navijače!

TUČA, NEREDI I KONAČAN PORAZ ZVEZDE! Evo kako su mediji u regionu videli 161. "večiti" derbi!

 

Božović ističe da je posle poraza potrebno da se svi zvezdaši ujedinem, a ne da napadaju trenera.

- Nije Miloju lako. I to znam, jer sam i sam gubio derbije. Isto tako, ubeđen sam da je želeo najbolje, da pobedi. Sada, posle poraza, vreme je da se svi zvezdaši ujedine, a ne da pljuju čoveka i klub koji vole najviše na svetu. Izgubiti derbi nije smak sveta. Ako se ne varam, biće ih još dva u prvenstvu i možda dva u Kupu Srbije. Dobro se sećam situacije u Crvenoj zvezdi kada u klubu nije bilo struje i vode, kada nije bilo kafe. Nadam se da je to vreme za nama, da se to nikada više u istoriji neće desiti u Crvenoj zvezdi. Danas Crvena zvezda igra Ligu šampiona, i to drugu godinu zaredom. Malo li je?! Sve je nevažno, važna je samo Liga šampiona. Biti među 32 odabrana kluba Evrope!

 

FSS MORA DA PROMENI OVO PRAVILO! Terzić: Kako da pariramo rivalima koji nemaju ograničenja stranaca!
VAZURA SA NAVIJAČIMA ORGANIZOVAO SKANDIRANJE PROTIV KOKEZE I DRŽAVNOG VRHA?! Zajedno napravili transparent: "KOKEZA PI*KO JE*EMO TI SVE"


- Taj Miloje, koji je sada pod udarom određenog dela javnosti, i to ne samo zvezdaške, uneo je u klub 60.000.000 evra ostvarujući rezultate iznad svih očekivanja. Naravno, imao je veliku podršku ljudi iz kluba koji su besprekorno radili svoj posao. Danas u Crvenu zvezdu dolaze strani igrači bez nećkanja. Klub opet ima evropski renome, ne duguje se novac igračima, ulaže se u mlađe kategorije...Zvezda je opet velika i moćna. Ovaj poraz je samo trenutak slabosti - poručio je Božović.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 4 godine

Ma kojih 60 dineo je 200 hahaha, aj malo budi realan, niko ne pljuje Miloja zbog partizana nego realne situacije, klub ga je prerastao, ambicije kluba su ga prerasle, nije dovoljno samo plasman u ls i moli se bogu da te napune sto manje, nego i da se uradi nesto bar trece mesto, da li je gledao neko Dinamo, nema bunkera nigde, a mi protiv Jang boysa bunker, pa je l to nas nivo ne znam ili da igras pa ako izgubis sa 3:2 izgubio si igrao si muski, a ne 3:0 i kao e dobro je nije realan rezultat trebalo je da bude 2:0 pa o cemu mi pricamo ej, to je realnost, a ne ova kuknjava ponistilo nam go, pa od Indjije su izgbili isto, to sto su dobili dva poklon penala se ne racuna, nego realno stanje, sta kao dobro je pobedili smo Indjiju, ne niste pobedili nego ste izgubili, mislim d aje to dovoljno da se neko opameti i da vidi u kom pravcu ide klub, ako ima neko realan u Zvezdi, ako ne onda mislite da je Indjija pobedjena i igramo ls i cucimo u cosku dok nas pune, bravo to je evropska zvezda, e kao bili smo u ls dve godine za redom, na punjenju, ej!

Sladjan

pre 4 godine

Problem je samo to sto nije zeleo da pobedi,igra fudbal,nemocna igra,neznaju igraci sta rade gde se nalaze!!!!napunili dzepove,nije interensantna Liga za igranje!!!!treba ih kazniti po 25000evra sve pocev od marina!!!

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

rece ovaj"grof",koji je izgubio vec dobijenu titulu

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija