• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2019

09:14

DRASTIČNI REZOVI U ZVEZDI! Samo petorica iz derbija počinju meč protiv Voždovca!

Crvena zvezda

DRASTIČNI REZOVI U ZVEZDI! Samo petorica iz derbija počinju meč protiv Voždovca!

Podeli vest

Fudbaleri Voždovca i Crvene zvezde igraju meč četvrtog kola Superlige (sreda, 19 časova) na "krovu"

"Zmajevi" znaju da budu nezgodni na veštačkoj travi, nadaju se da mogu da iskoriste loš momenta crveno-belih, koji posle poraza od Bajerna (3:0) u Ligi šampiona i Partizana (2:0), moraju da trijumfuju.

Zvezda će rane iz derbija pokušati da zaleči novom postavom, koja do sada nikada nije dobila šansu. Trener Milojević će se vratiti oprobanom sistemu 4-2-3-1, ali će se na Krovu naći samo petorica igrača koja su počela meč sa Partizanom, piše Mocartsport. Milojević će ovoga puta šansu na levom boku dati Marku Gobeljiću dok će na suprotnoj strani delovati pomalo zaboravljeni Gajić.

ZVEZDO, OVAKO SE IGRA SA TOTENHEMOM! Četvrtoligaš nokautirao "pevce"!

JA SAM KRIV, NEKA ME KLUB KAZNI! Milojević otvorio dušu: Zvezdaši, izvinite! Nisam vrhunski trener!



I vezni red dobiće novi oblik. Uz povratnika Kanjasa delovaće mladi reprezentativac Srbije Njegoš Petrović. Jednog krilo sigurno će biti Vukanović, kod drugog vlada dilema, ali toj poziciji najbliži je Simić.

(VIDEO) HAOS - MILETIĆ LUPIO ŠAMAR BORJANU, PA NASRNUO NA PANKOVA! Tuča na derbiju koja vam je promakla

NAVIJAČI BESNI ZBOG DERBIJA, PREKIPELO IM! "Delije" poslale oštru poruku upravi Zvezde



Razlog za optimizam crveno-beli mogu da pronađu u tradiciji. Zvezda je dobila pet poslednjih susreta sa Voždovcem. Niz traje od pomenute utakmice iz 2017. godine koju su Zmajevi dobili sa 3:2.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija