• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2019

00:50

NEMOJTE DA NAS KANALITE! Degenek poslao poruku: Pobedićemo Partizan dva puta i uzeti titulu!

Crvena zvezda

NEMOJTE DA NAS KANALITE! Degenek poslao poruku: Pobedićemo Partizan dva puta i uzeti titulu!

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek poslao je poruku novinarima da ne kritikuju fudbalere crveno-belih, ali i dao obećanje da će titula ostati na "Marakani"

Posle meča fudbaler Zvezde Miloš Degenek "savetovao" je novinare da ne kritikuju odmah njega i njegov tim kada "ne ide".

NEDELJA IZ SNOVA ZA ZVEZDINOG ŠTOPERA! Poziv u reprezentaciju pa gol Olimpijakosu za prvu pobedu u Ligi šampiona!

- Nije bio slabiji period. Pobedili smo Inđiju, izgubili smo derbi. Izgubio derbi ili od nekog drugog, ti si izgubio, pa izgubio. Pobedili smo Voždovac, pa Mačvu... Nema nikakve krize. Ako ste svi vi toliko u strahu zbog derbija, ima još dva, dobićemo derbije, uzećemo i titulu, nemojte da se plašite toga. Budite i vi strpljivi. Mnogo mi je krivo da ne shvatate da smo i mi bića. I mi smo ljudi od krvi i mesa i mi možemo i da grešimo i da igramo loše i da ne spavamo - rekao je Degenek u dahu i potom nastavio:

- Nismo mi roboti da možemo svaka tri dana da se pokidamo i da radimo svašta. Mi to želimo. Niko ne želi da izgubi derbi. Niko ne želi da izgubi bilo koju utakmicu. Ali, morate da shavtite da smo mi ljudi, a ne da nas kanalite. Dajte nam samopouzdanja i podignite nas nekad. Nikome nije drago i lepo da čuje i pročita kako neko ne zaslužuje dres. Ja bih vas zamolio da budete pozitivni i da malo budete ljudi. Nikada niko od nas nije prošao da vam nije dao izjavu. Obostrano poštovanje tražimo od vas - kaže štoper Zvezde.

Foto: Starsportphoto

Takođe, analizirao je i sam meč u  kojem je njegov tim upisao prva tri boda u Ligi šampiona ove sezone.

- Mislim da smo pokazali taj borbeni duh i šta umemo. Prvo poluvreme smo igrali korektno i držali loptu. nismo došli u neke gol šanse. Igrali smo poprilčno ok. Drugo poluvreme, znali smo šta treba d ačinimo. Izašli smo, pokazali šta umemo. Malo je i prelomio taj crveno karton koji su dobili, ali mi smo njih držali u njihovoj polovini celo vreme. Zasluženo smo pobedili i mislim da ovako treba da nastavimo. Čestitao bih Vuliću, Milunoviću i Boaćiju na golovima i šefu što je napravio pametne i prave izmene koje su nam donele pobedu. Sve u svemu jako sam ponosan na svoje saigrače. Hvala navijačima na divnoj atmosferi. Moramo da se okrenemo utakmici u Kruševcu, i kada se vratimo posle reprezentativnih obaveza da prođemo ove godine da nastavimo ovaj pohod, da prođemo ove godine grupnu fazu Lige šampiona, ili da uđemo u Ligu Evrope. Evo sada smo drugi i mislim da treba ovako da se borimo svaku utakmicu - zaključio je Degenek.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Pobedili Indjiju...??? Ovaj sramote nema. Obraz mu je kao u onog golmana Indjije. Veceg gmizavca od tog golmana ne videh u mom zivotu.

dragan

pre 4 godine

Aha pobedicete Partizan kao sto ste ga pobedili zadnja dva puta hahahaha

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija