• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.10.2019

21:53

VELIKI TRIJUMF! Tomić otkrio KLJUČ za rušenje Fenera!

Crvena zvezda

VELIKI TRIJUMF! Tomić otkrio KLJUČ za rušenje Fenera!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je posle večerašnje pobede protiv Fenerbahčea da je dobra odbrana bila ključ trijumfa

- Ovo je bila utakmica u kojoj su moji igrači odigrali onako kako sam ja hteo i šta sam im rekao u svlačionici. Tražio sam da budemo agresivni u odbrani i koncentrisani u napadu i tačno to smo bili. Sveli smo jednu jaku ekipu na 56 poena. To je bio ključ i to je rezultat pobede, kao i 15 ofanzivnih skokova - rekao je Tomić novinarima posle meča.

Zvezda je večeras u Beogradskoj areni pobedila Fenerbahče sa 68:56 u drugom kolu Evrolige.

- Ovo je samo jedna pobeda. Moramo biti ozbiljni, da zaboravimo ovaj meč i da nastavimo borbu. Sada bi trebalo da se okrenemo Budućnosti - dodao je Tomić.

(HIT VIDEO) ZEK, ZEK...! Ludnica u svlačionici Crvene zvezde posle ogromne pobede!

Tomić je rekao da je zadovoljan timskim izdanjem svog tima i što je svaki igrač imao svoj doprinos.

- Tako je, svih 12 je igralo, ali to je tim. Ovo je timska pobeda. Čestitam mojim igračima. Pored dobre odbrane, imali smo par grešaka, ali igrači nisu mašine... Koncentracija je bila na visokom nivou, ali napad će nam trebati ubuduće, večeras smo imali par problema - rekao je trener Zvezde.

Upitan da li je njegovoj ekipi potrebno još mečeva i protivnika poput Fenerbahčea, Tomić je kazao da to nije bitno.

- Ovo je novi tim, pet novih igrača. Moramo da gradimo našu igru, našu hemiju, da budemo spremni za ono kada bude najteže, kada budemo trebali da napravimo iskorak - rekao je Tomić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija