• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2019

19:44

NOVA AKCIJA ZVEZDE! Evo kako do popusta na karte za Totenhem i Bajern!

Crvena zvezda

NOVA AKCIJA ZVEZDE! Evo kako do popusta na karte za Totenhem i Bajern!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda doneo je odluku o posebnom popustu na kupovinu karata za utakmice Lige šampiona za sve navijače koji budu kupili ulaznicu za sutrašnji meč sa Radom

Od danas pa do 25. oktobra 2019. svaki navijač koji priloži kupljenu kartu sa ove utakmice, može kupiti paket karata za utakmice sa Totenhemom i Bajernom po sledećim cenama:

Sever: 6.400 dinara;

Jug: 6.400 dinara;

Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 16.000 dinara;

Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7) : 16.000 dinara;

Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 19.200 dinara.

Dok su cene pojedinačnih karata za bilo koju od ove dve utakmice sledeće:

Sever: 3.600 dinara;

Jug: 3.600 dinara;

Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 9.000 dinara;

Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7) : 9.000 dinara;

Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 11.000 dinara.

RASPALI ENGLEZI ŠANSA ZA VEČITE! Premijerligaši u problemu pred Zvezdu i Partizan!

ZVEZDA ILI DINAMO? Evo šta kaže legendarni Darko Pančev, neće se dopasti "delijama"!

 

Podsećamo vas da ulaznice za meč protiv Rada možete kupiti u petak 18. oktobra 2019. od 10 časova pa sve do početka utakmice u 20 časova po sledećim cenama:

Sever: 300 dinara

Istok: 400 dinara

Zapad: 500 dinara

VIP Zapad: 1000 dinara

U isto vreme možete kupiti i karte za Ligu šampiona. Radno vreme blagajni stadiona u subotu 19. oktobra 2019 je od 11 do 16 časova dok je nedelja neradni dan. Od ponedeljka do petka radno vreme je od 10 do 18 časova.

BOAĆI IMA OŠTEĆENJE NA LISTU! Napadač Zvezde odradio pregled magnetnom rezonancom!

DA LI ĆE BITI SPREMAN ZA TOTENHEM? Opet povređen napadač crveno-belih

 

Plaćanje karata za Ligu šampiona na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno tri rate za kreditne kartice Banke Inteza. Popust se ne može ostvariti na bazi besplatnih ili sponzorskih ulaznica.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija