• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2019

21:00

(VIDEO/FOTO) PONOVO ĆE BITI BURE! Da li je sudija pogrešio zbog penala za Zvezdu?

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) PONOVO ĆE BITI BURE! Da li je sudija pogrešio zbog penala za Zvezdu?

Podeli vest

U realativno nedinamičnoj utakmici između Crvene zvezde i Rada, lavinu različitih komentara u ispravnost sudijske odluke dogodio se kada je u 39. minutu glavni arbitar meča Đorđe Maksimović pokazao na penal za crveno-bele nakon navodnog faula nad Milanom Rodićem

Reprezentativni levi bek se odlično ubacio i prvi stigao do lopte pored golmana Markovića, ali se čini da čuvar mreže "građevinara" uopšte nije ni dodirnuo levog beka srpskog šampiona.

Foto: printscreen Twitter

Faul nad Rodićem

Marin je posle ovog penala uvećao vođstvo Zvezde na 2:0 i sa ovim rezultatom se otišlo na poluvreme.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maximus

pre 4 godine

Jesam navijac Zvezde, ali Sta je mnogo, mnogo je..

Crni

pre 4 godine

Ovo vise nije bruka czv jer oni su davno sa obrazom raskrstili, ovo je bruka drzave i rusenje ugleda Srbije. Pa zar nije mnogo 3 god za redom svaka utakmica sa sumnjivim penalom, ali svaka...

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 4 godine

Ovaj 'penal' je jos gori od proslog dosudjenog .

trd

pre 4 godine

Izazvace neko krvoprolice ukoliko drzavni organi ne reaguju na ovaj kriminal koji se desava iz nedelje u nedelju... je li moguce da u svakoj utakmici ide penal za zvezdu, stvarno ne razumem gde je granica... pamet u glavu dok neka budala ne pukne.

laki

pre 4 godine

šta kaže golman marković. videla se očigledna namera rodića da preskoči golmana. marković neka kaže da li je bilo kontakta. sportisti mogu dosta toga da promene u našem fudbalu viteški i sportskim ponašanjem. ako marković kaže da nije dotakao rodića koji ga je sportski preskočio, onda penal nije bio. a to nijedan novinar nije mogao da vidi da bi bio kategoričan da nije bio penal. novinari ne dizite prasinu jer vas rec pravog sportiste moze demantovati i napraviti smesnim.

dragan

pre 4 godine

novo pravilo UEFA : U slucaju neresenog rezultata svirati penal za zvezdu

E moj Miloje

pre 4 godine

Opet Jovancic,a Petrovic na klupi.Postoji u fudbalu koncepcija igre.To ekipa sa Petrovicem i Vulicem ima.Jovancic i Kanjas kada igraju ti je bruka,veze nemaju ni jedan.I Miloje umesto ono sto ide da uigra vec jednom,on menja li menja sastav.A penal?Sudije namerno rade da kompromituju Zvezdu.Sve to crno bela kuhinja radi.

Nenad

pre 4 godine

Ovo već postaje sramota i za srpski fudbal i za C.Z. Vreme je da se Zvezdom i njenim penalima pozabavi i UEFA, jer mi se čini da tu već ima mnogo elemenata krivičnog dela nameštanja rezultata.

Milojko pn

pre 4 godine

I kod trećeg gola zvezdin igrač igrao rukom...

Rade

pre 4 godine

Golman je plivao i doplivao u noge Rodiću to se vidi pliva ? stil po suvom. Fazon dobar ali ne i dovoljno brz jer se vidi na skraćenom usporenom snimku njegov zamah na koleno. Kontakt je bio. Što se nije bacio u duboko nego pliva ? u plićaku. Odluka sudije na mestu. Iskusno oko sokolovo a možda i orlovo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija