• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2019

22:44

GOLMAN RADA RAZOČARAN SUDIJSKIM ODLUKAMA: Zvezdini momci rekli da nije bio penal, Gobeljić igrao rukom kod trećeg gola!

Crvena zvezda

GOLMAN RADA RAZOČARAN SUDIJSKIM ODLUKAMA: Zvezdini momci rekli da nije bio penal, Gobeljić igrao rukom kod trećeg gola!

Podeli vest

Golman Rada Dušan Marković smatra da penal dosuđen nad Milanom Rodićem iz Crvene zvezde nije postojao, a da su to mogli da potvrde i igrači kluba u čiju korist je dosuđen

Kontakta nije bilo, ali je sudija Đorđe Maksimović presudio da je to najstroža kazna za crveno-bele. Penal je realizovao Marin, Zvezda je na kraju slavila sa 3:1, a Marković osporava i treći gol rivala.

Mislim da je istina ta što su i neki njihovi momci rekli da nije bilo kontakta, što se vidi i na usporenom snimku i na televiziji, ali šta da se radi. To je odluka sudije i mi ne možemo da utičemo na to. Isto tako mislim da je kod trećeg bila ruka, to sam ubeđen i mogao bih da garantujem. Voleo bih da vidim usporeni snimak kod tog gola, ali šta da se radi. Mi se okrećemo sledećoj utakmici protiv Radničkog, predstoji nam borba za svaki bod i loptu. Naredne utakmice znamo gde treba da tražimo bodove - rekao je Marković posle utakmice.

(VIDEO/FOTO) TROJKA ZVEZDE ZA MIRAN PUT U LONDON! Crveno-beli slavili protiv Rada pred gostovanje Totenhemu!

Uprkos tome što je primio tri gola, bio je jedan od boljih pojedinaca na terenu.

- Iskreno da vam kažem, ne gledam na taj način, svaka utakmica mi je ista i pripremam se kako treba. Godi to igrati protiv Zvezde na Marakani, ali to svakome treba da bude motiv više da pokaže maksimum - dodaje Marković.

(VIDEO/FOTO) PONOVO ĆE BITI BURE! Da li je sudija pogrešio zbog penala za Zvezdu?

Istakao je i da će navijati za Zvezdu u utorak uveče kada crveno-beli budu igrali meč trećeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Totenhema u Londonu.

- Znaš i ti da je dosta igrača iz prve ekipe igralo. Mislim da je kostur tima igrao i glavni igrači. Što se tiče Totenhema, ja sam uvek na srpskoj strani i za srpski fudbal. Nadam se da će pokazati najbolje izdanje i u dobrom svetlu predstaviti našu zemlju - zaključio je golman Rada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija