• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2019

21:20

PONAŠAĆEMO SE KAO DA SU U NAJBOLJOJ FORMI! Milojevića ne zanima kriza Totenhema, ali ni povrede njegovim igrača

Crvena zvezda

PONAŠAĆEMO SE KAO DA SU U NAJBOLJOJ FORMI! Milojevića ne zanima kriza Totenhema, ali ni povrede njegovim igrača

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević nije želeo da se obazire previše na rezultatsku krizu koja od starta sezone prati londonski klub

Crveno-beli u utorak gostuju Totenhemu, a u uvertiri meča neizbežno je pitanje o tome koliko su loši rezultati "pevaca" opustili Zvezdine igrače.

- Svaki klub prolazi kroz razne periode, sada je u krizi, ali previše se priča o tome. To su jako dobri igrači, trener pravi fenomenalan posao, jedan je od najboljih na svetu. Ponašaćemo se kao da igraju u najboljoj formi, ne razmišljamo o njihovoj krizi, to nas ne opterećuje. Reč je o jednoj od najboljih ekipa u Premijer ligi - rekao je Milojević.

Prema njegovim rečima, Zvezdini igrači nemaju čega da se plaše kada izađu na megdan Totenhemu.

- Ponosan sam što sam trener Zvezde i drago mi je što smo posle dugo vremena u ovakvoj situaciji i siguran sam da ćemo biti konstantan učesnik Lige šampiona. Bajern i Totenhem su favoriti, kada vidimo sta su sve uradili. Mi ćemo da se spremamo kao što smo se i do sada spremali. Imamo veliki respekt prema rivalu, ali nemamo čega da se plašimo. Probaćemo da nametnemo svoju igru, sve ostalo je prazna priča - rekao je Milojević.

Milojević: Bunjevčević mi je dao prvi posao

Milojević se dotakao lepog gesta Totenhema da u poluvremenu oda počast preminulom Goranu Bunjevčeviću, koji je igrao za oba kluba.

- Moj prvi dolazak u akademiju Zvezde, posao sam dobio od Bunjevčevića. On je dao zeleno svetlo da budem trener na akademiji. Mnogo mi je drag, bio je veliki profesionalac, dao je mnogo srpskom fudbalu. Gest Totenhema pokazuje da je veliki klub. Veliko bravo za Totenhem.

On je skrenuo pažnju da je neumesno pričati o rasizmu u 21. veku.

U 21. veku pričati o rasizmu je neukusno. Voleo bih da su navijači sa nama jer se osećamo mnogo bolje i siguran sam da bi sve proteklo kako treba. Naravno da osuđujem rasizam, najoštrije. Ja sam čovek sporta - rekao je Milojević.

Milojević nije želeo da potencira izostanak Ričmonda Boaćija sa sutrašnjeg meča.

Kad nema nekog igrača, potencira se da taj fali. Meni ne fali nijedan igrač. Protiv Olimpijakosa nije bio Pavkov, sada nema Boaćija. Ne želim da pričam o igračima koji nisu tu u ovom trenutku. Prekidi su bitni segmenti, mi ćemo probati da realizujemo svoj plan, imamo protivnika, pa ćemo videti koliko ćemo uspeti u onome što smo zamislili - zaključio je Zvezdin trener.

Foto: informer.rs

Milojević i Milunović pred Totenhem

Defanzivac Crvene zvezde Nemanja Milunović, strelac drugog gola u velikoj pobedi protiv Olimpijakosa, rekao je da će se crveno-beli pre svega koncentrisati na svoju igru.

- Očekujem borbu sutra, pripremili smo se, imamo plan. Ne treba previše da respektujemo Totenhem, treba da se koncentrisemo na svoju igru i da probamo da ih iznenadimo. Kejn je jedan od najboljih napadača na svetu. Nadam se da ćemo uspeti da ga zaustavimo, igrali smo već protiv Levandovskog, njega smo delimično uspeli da zaustavimo - rekao je Milunović, a zatim poručio šta misli o krizi rivala.

- Trenutna kriza Totenhema nije realno stanje, to je ekipa koja je igrala finale Lige šampiona. Igramo našu igru i tražicemo svoje šanse. Možda je ovo pravi trenutak za duel, ali može da bude i mač sa dve oštrice jer znamo ko će biti naš protivnik - rekao je reprezentativac Srbije.

- Totenhem ima prednost jer igra pred svojim navijačima. To što nema navijača, ne menja naš pristup. Žao mi je sto neće biti na stadionu, ali mi ćemo za svakog zvezdaša i Srbina dati svoj maksimum - rekao je Milunović.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija