• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2019

10:42

VISIO BIH NA TERAZIJAMA, DEPORTOVALI BI ME! Milojević: Šta bi bilo da je Zvezda dovela Azara?

Crvena zvezda

VISIO BIH NA TERAZIJAMA, DEPORTOVALI BI ME! Milojević: Šta bi bilo da je Zvezda dovela Azara?

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rešio je da progovori otvoreno o svemu, a posebno o činjenici da stranci koje su doveli crveno-beli ne blistaju

- Nismo mađioničari i ne možemo da znamo kako će neko da se uklopi, već radimo na bazi pretpostavke. Nemamo mnogo vremena ni prostora, a ljudi ovde očekuju da sve bude idealno. To nije tako u životu. Ovo nije plejstejšn pa da ako vam se nešto ne sviđa, promenite džojstik. Igrači su ljudska bića, nekome treba mnogo više vremena da se prilagodi na neki stil - rekao je Milojević.

NAPUSTIO NAS JE! Tumbaković nikad otvorenije o Joviću, čekanju poziva i patriotskoj odgovornosti!

On je nastavio u istom ritmu.

Zamislite šta bi bilo u javnosti da smo doveli Azara, da smo platili 100 miliona i da on igra i nije dao nijedan gol, kao što je doskoro bio slučaj u Real Madridu. Ja mislim da bismo svi visili na Terazijama, ja prvi. Bio bih deportovan, garantujem. Vi ovde kad napravite dribling, vi niste prevarili igrača, nego nekog ko vredi 80 miliona. Ili kada Van Dajku gurnete loptu kroz noge, to niste uradili Van Dajku, već nekome ko ima 200 miliona

Milojevića posebno boli jedna činjenica.

Mi kad pobedimo, mi ne pobedimo, nego smo zaradili toliko i toliko. Kada to budemo promenili, onda ćemo shvatiti da u fudbalu danas igra novac. Voleo bih da dođe vreme da se ulaže ozbiljan novac kod nas. Do tada, sve što se uradi je čudo - zaključio je Milojević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Добар човек...Добар стручњак...Али нажалост, без "ХЕРЦА"...То га прати целог живота...!

miki delija

pre 4 godine

miloje ko ih dovede taj nisje poima imao o njima losi su posteno nama takvi unistavaju nasu decu iz nase skole oprosti ali ovo je promasaj godine sa ovima

Mrkela

pre 4 godine

Zna se ko doveo sve promasaje,ako Kafu,Ebesilio,La para,Tomane,Kanjas ne vrede kao sto i pokazali,postavlja se dva pitanja.Jel vredeli koliko 'placeni'ili igraju da bi se 'pare opravdale.Kako moze Kanjas koji ima 30 godina,spor,nizak,bez agesivnosti,u Minhenu zaspao kod 3 gola,a sada kako ga Son pretrcao,pa to je bruka da igra u Zvezdi takav smotanko,pre'malo placenog pojacanja'Petrovica,koji je brzi,veci,agresivniji,ima sut.Drugo pitanje je struke,ako ti kao trener sve odlucujes,ili ti pomocnik Kosanovic savetuje ko da igra,onda Vi pojma nemate.Pokazalo se sa Milic,Stojiljkovic pre Pavkova,Tomane sad.Kanjas pre Petrovica,La Para pre Vukanovica.Pogledaj grobare koji ma niste u dva meca sutnuli u okvir gola,kako odigrali protiv ManYu,decu pustaju od 17 god.Gde su Zvezdina deca?Igra Kanjas sa 30,bruka klub,adaptirace se kao Kafu Ebesilio.Pogledaj samo koliko puta tvoji odbranbeni vrate loptu golmanu .Zabrani im to,ali ne da ispucaju napamet ,vec obican trougao,da pridju uvek dvojica da im doda,pa ovim druga dvojica i opet trougao,trcanje bato,to vi nemate.A da zaboravio sam Kanjas pokazao kako se trci,kao i Rodic kao kornjace spori 2 i 4 gol je za analizu,presporost,nemocnih igraca.

Dejo

pre 4 godine

Milojevicu nemas nikakvog opravdanja kad izgubis 5 - 0 protiv Totenhema vec tada sam treba da podneses ostavku na klupi nase Crvene Zvezde ,Milojevicu zasto nema Zvezdine dece u dresu Crvene Zvezde

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija