• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2019

12:33

TOMIĆEV ODLAZAK NIKO NIJE OČEKIVAO! Dženkins priznao: U šoku sam!

Crvena zvezda

TOMIĆEV ODLAZAK NIKO NIJE OČEKIVAO! Dženkins priznao: U šoku sam!

Podeli vest

Sezona nije počela kako su se u Crvenoj zvezdi nadali. Ceh je platio trener Milan Tomić, a prvotimac Čarls Dženkins ne može da veruje da je šef struke otišao

- Veliki šok. Ne mogu da pričam u ime ostalih, ali to je nešto što nisam očekivao. U ovom poslu takve stvari se dešavaju. U celoj karijeri, još od srednje škole, menjao sam trenere. I treneri su ljudi, i oni imaju neke svoje stvari sa kojima se bore. On je smatrao da je to najbolja odluka i želim mu sve najbolje - rekao je Dženkins.

KAD ŽOC POBESENI! Obradović: Moram da molim igrače, sramota, ne mogu da verujem šta sam gledao!

Sezona nije dobro počela, a sledi pakleni tempo.

- Potrebna nam je jedna pobeda da podignemo samopouzdanje i da iz toga krenemo da gradimo. Na nepoznatoj smo teritoriji sa ovolikim brojem poraza, ali bolje je da prođemo kroz to sada nego kada bude najbitnije - tvrdi Čarls Dženkins.

Zvezda u nedelju igra protiv ekipe Mega Bemaksa (17.00) a crveno-beli će biti jači za Bilija Berona.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija