• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S

02.11.2019

07:15

GAVRILOVIĆ JE ZVEZDIN SPASILAC! Nekadašnji asovi crveno-belih saglasni u oceni da srpski šampion ne bi trebalo da dovodi novog trenera!

Crvena zvezda

GAVRILOVIĆ JE ZVEZDIN SPASILAC! Nekadašnji asovi crveno-belih saglasni u oceni da srpski šampion ne bi trebalo da dovodi novog trenera!

Podeli vest

Andrija Gavrilović trebalo bi da vodi Crvenu zvezdu do kraja sezone, jer je pokazao da je izvanredan trener, poručuju proslavljeni igrači crveno-belih. Milan Gurović, Marko Simonović i Tadija Dragićević kažu da je dosadašnji pomoćnik preporodio ekipu za samo nekoliko dana i da bi nova promena trenera loše uticala na tim.

Gavrilović je u Zvezdu došao kao prvi asistent Milana Tomića, koji je pre dve nedelje podneo ostavku zbog loših rezultata.

Drugi je problem

Trenutno je bitnije da se razigraju stranci, pošto Čarls Dženkins i Derik Braun igraju ispod očekivanja
Tadija Dragićević

Sigurni i organizovani

Gavrilović je postavljen na mesto trenera kao privremeno rešenje, ali odlična partija i pobeda Zvezde nad Himkijem u Evroligi (90:78) mogla bi da mu donese ugovor do kraja sezone. Tako barem smatra bivši kapiten Zvezde Marko Simonović.

- Od kako je Andrija preuzeo tim, vidi se da momci igraju mnogo sigurnije, organizovanije, bolje. Nema potrebe da objašnjavam kakav je on trener, jer to govori njegova biografija. Mogu da kažem da je sjajan čovek. Pokazao je protiv Himkija kako Zvezda treba da igra u svakom meču do kraja sezone. Siguran sam da će moj bivši klub biti sve bolji kako sezona bude odmicala i to sa Gavrilovićem na klupi - poručuje Simonović.

Šved: Andrija je odličan trener


Ruski reprezentativac i plejmejker Himkija, Aleksej Šved, sipao je pohvale na račun Andrije Gavrilovića posle meča u "Pioniru".

- Dobro poznajem Gavrilovića, pošto smo sarađivali pre pet godina. Znam da je kvalitetan trener. Odlično je pripremio ekipu za meč protiv nas i Zvezda nas je nadigrala. Izgledalo je kao da više žele pobedu od nas, a to je zasluga trenera - ističe Šved.

 

Spekulisalo se po odlasku Tomića da je Zvezdin potreban trener zvučnijeg imena i većeg renomea. Prema nezvaničnim informacijama, crveno-beli su pokušali da angažuju Ćavija Paskvala, ali su njegove usluge ipak bile preskupe.

Međutim, bivši igrač crveno-belih Tadija Dragićević smatra da nema potrebe za novom promenom.

- Ništa ja tu ne bih menjao. Posebno ne trenera. Trenutno je mnogo bitnije da se pojedini stranci razigraju i vrate se u formu. Recimo, Čarls Dženkins je zasad ispod očekivanog nivoa, kao i Derik Braun. Kad oni proigraju, sve će biti mnogo bolje. Protiv Himkija me oduševio Boriša Simanić, koji je ubacio 18 poena. Samo neka tako nastavi i biće ogromno pojačanje za tim - kaže Dragićević.

Čaršija priziva Gurovića

Bivši trener FMP-a Milan Gurović utakmicu Zvezda - Himki ispratio je meč u društvu predsednika crveno-belih Nebojše Čovića. Bio je to dovoljan znak da krene čaršijska priča da će Gurović preuzeti Zvezdu, ali on odgovara da nema živaca za takav posao.

- Ne znam zašto se to potencira u medijima, ali definitivno neću biti novi trener Zvezde. Crveno-beli imaju trenera, a Andrija Gavrilović radi odličan posao. S druge strane, ja imam svoju akademiju, želim da radim sa mladim igračima. Nije mi potreban stres, niti bilo kakvi problemi - objašnjava Gurović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija