• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

11:17

SASTAV ZVEZDE ZA TOTENHEM! Milojevića boli glava! Ko će u napad?

Crvena zvezda

SASTAV ZVEZDE ZA TOTENHEM! Milojevića boli glava! Ko će u napad?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde (21 čas, RTS 1, Arena Sport 1) igraju meč 4. kola Lige šampiona protiv Totenhema

Aleksa Vukanović najverovatnije propušta utakmicu, dok je Marko Gobeljić spreman da zaigra protiv "pevaca" posle manje povrede lista.

Takođe, navijači se raduju što će spreman biti Gobeljić s obzirom na to da je neprikosnoven na mestu desnog beka ove sezone. Tu će biti i u sredu veče, a drušvo će mu praviti ''staro'' društvo - Miloš Degenek i Nemanja Milunović u sredini i Milan Rodić levo. Na golu će, naravno, biti Milan Borjan.

"DELIJE" SLAVE PAVKOVDAN! Na "Marakani" se čuda dešavaju! Hoće li Pavkov izrešetati i "pevce" godinu dana posle velike pobede?

VERUJEM DA ĆU ODIGRATI BOLJE NEGO PROTIV PARTIZANA! Kejn se ne boji vruće atmosfere na "Marakani"!

 

Hoze Kanjas će biti na poziciji zadnjeg veznog, a iako u Londonu nije briljirao očekuje se da Španac na Marakani pokaže zašto je letos doveden kao veliko pojačanje. U srcu venog reda pomagaće mu Miloš Vulić. Ispred njih će delovati kapiten Marko Marin, dok će na bokove Mateo Garsija i Radživ Van La Para. 

CRVENA ZVEZDA - TOTENHEM 21.00, Arena 1
 

Grad: Beograd. Stadion: "Rajko Mitić". Kapacitet: 50.000. Sudija: Karlos del Sero Grande (Španija).

CRVENA ZVEZDABorjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Kanjas, Vulić, Van la Para, Marin, Garsija, Boaći.

TOTENHEM: Gazaniga - Rouz, Vertongen, Sančez, Orije - N'Dombele, Dajer, Lo Selso, Ali, Moura - Kejn.

Jedina dilema je ko će biti u samom špicu. Spremni su i Tomane i Pavkov i Boaći, ali prema poslednjim informacijama sa Marakane prvoj postavi je najbliži Boaći. Pavkov je u Novom Sadu igrao 80 minuta, Boaći poslednjih pola sata i dao je gol Proleteru

ENGLEZ HTEO DA ISPROVOCIRA MILOJEVIĆA PITANJEM O RASIZMU! Trener Zvezde mu očitao lekciju!

MOĆNA PORUKA IGRAČA ZVEZDE PRED TOTENHEM: Recite ne rasizmu! (VIDEO)

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija