• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

12:15

ENGLEZI HOĆE DA IZBACE ZVEZDU IZ EVROPE! Navijači Totenhema šokirani, zbog ovoga se PLAŠE dolaska na "Marakanu"!

Crvena zvezda

ENGLEZI HOĆE DA IZBACE ZVEZDU IZ EVROPE! Navijači Totenhema šokirani, zbog ovoga se PLAŠE dolaska na "Marakanu"!

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema u sredu od 21 čas gostuju Crvenoj zvezdi u okviru četvrtog kola Lige šampiona

Kao i mnogi drugi pre njih, navijači Totenhema su se bavili čuvenim tunelom na stadionu "Rajko Mitić". Ni njima nije svejedno, klecaju kolena "pevcima". Neće znati šta ih je snašlo kada se začuje gromoglasan huk "delija" i podrhtavanje tunela kada zakorače u tunel koji vodi na teren srpskog šampiona. 

EVROPSKO PROLEĆE NIJE DALEKO! Zvezdin Argentinac optimista pred Totenhem!

BAŠ MI JE ŽAO SONA! Marin video horor povredu Gomeša, a evo i šta očekuje od Bajerna nakon odlaska Nika Kovača!

 

Snima legendarnog tunela izazvao je pažnju među navijačima Totenhema na društvenim mrežama. Komentari su razni. Nije mali broj onih koji su svesni da njihovim ljubimcima neće biti lako, da je atmosfera na "Marakani" paklena i podsećaju kako se proveo Liverpul u Beogradu prošle sezone.

 

 

Jedan od navijača je čak napisao da zbog ovakvih stvari treba izbaciti Zvezdu iz evropskih takmičenja. Naravno, ne znajući da je tunel na Marakani totalno renoviran.

SASTAV ZVEZDE ZA TOTEHEM! Milojevića boli glava! Ko će u napad?

"DELIJE" SLAVE PAVKOVDAN! Na "Marakani" se čuda dešavaju! Hoće li Pavkov izrešetati i "pevce" godinu dana posle velike pobede?

 

 

 

Takođe, nije mal broj navijača "pevaca" koji priznaju da je tunel zaista zatrašujući, mada više ne izgleda kako na snimku.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija