• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

06.11.2019

16:50

NE SMEMO DA UPADNEMO U ZAMKU! Trener Zvezde traži koncentraciju protiv Reala!

Crvena zvezda

NE SMEMO DA UPADNEMO U ZAMKU! Trener Zvezde traži koncentraciju protiv Reala!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović, pred meč 7. kola Evrolige protiv Real Madrida, rekao je da njegov tim mora da kontroliše utakmicu ako želi pozitivan rezultat

 

Strateg šampiona ABA lige očekuje težak meč protiv "kraljevića" i zato traži potpunu koncentraciju.

BEL MORA DA POŽURI DA UHVATI AUTOBUS! Trinkijeri otkrio kad će debitovati Partizanovo novo pojačanje!

- Dobro znamo šta znači ime Reala. Najveći mogući brend i ekipa koja bez obzira na formu uvek ima najviše ciljeve u svakoj sezoni. Izašli su iz težeg perioda pobedom protiv Albe u prošlom kolu Evrolige, ali izuzetno je važno da kontrolišemo utakmicu, jer je njihov stil igre dobro poznat, brzo, sa puno šuteva za tri poena. Zato nam je potrebna izuzetno velika koncentracija kako ne bismo upali u zamku brze košarke - rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle dve pobede, protiv Himkija i Cibone, a Gavrilović je još jednom podestio koliko će podrška navijača biti važna i u susretu sa Madriđanima.

Foto: Starsportphoto

- Naši navijači su nam mnogo pomogli u prethodnim utakmicama. Gde god da igramo da li je "Štark arena" ili hala "Aleksandar Nikolić", mi to čujemo, reagujemo na to. Mnogo nam znače u svakoj utakmici, posebno ovakvoj protiv protivnika ovog renomea - rekao je trener crveno-belih.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić istakao je da crveno-bele očekuje jedna velika utakmica.

- Ekipa Reala nije pretrpela velike izmene u odnosu na prošlu sezonu, ali i dalje imaju veliki kvalitet. Dobro se poznaju, uigrani su, igraju izuzetno brzo. Uz sve to, znaju se ciljevi takvog kluba u svakoj sezoni. Polako hvatamo ritam, zabeležili smo dve izuzetno važne pobede, a utakmica sa Realom je sama po sebi nešto više i još veci izazov. Moramo da odigramo odličnu utakmicu, da se držimo dogovora iz svlačionice, da budemo čvrsti u odbrani. Uz punu Arenu i podršku naših navijača uz ogromnu energiju na terenu i sa tribina, verujem da imamo našu sansu - izjavio je Dobrić.

Meč između košarkasa Crvene zvezde i Real Madrida igra se sutra od 19 sati u "Štark areni".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija