• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

22:54 >> 22:47

(VIDEO) TOTENHEM NOKAUTIRAO ZVEZDU! Crveno-beli promašili zicer i potpuno potonuli, "pevci" ubedljivi u Beogradu!

Crvena zvezda

(VIDEO) TOTENHEM NOKAUTIRAO ZVEZDU! Crveno-beli promašili zicer i potpuno potonuli, "pevci" ubedljivi u Beogradu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Totenhema u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona sa ubedljivih 0:4. Crveno-beli su odlično krenuli, ali su nakon promašenog zicera potpuno pali i dozvolili sebi još jedan loš rezultat protiv Engleza

 

Velika očekivanja, prizivanje prošlogodišnje pobede nad Liverpulom na isti dan, šansa da se dva kola pre kraja dođe na korak do proleća u Evropi... sve je to propalo posle nešto više od pola sata utakmice na "Marakani".

(VIDEO) NIJE MORALO OVAKO! Karambol kod gola Totenhema, stativa, prečka i mnogo uzdaha na "Marakani"

Pre tačno 365 dana šampion Evrope je poklekao pred izabranicima Vladana Milojevića kada je Milan Pavkov dao dva gola u razmaku od sedam minuta i nokautirao "Redse" za veliko slavlje. Istorija je mogla da se ponovo, ali je Gazaniga stao na put velikoj radosti svih zvezdaša kada je u 23. minutu odbranio zicer junaku iz meča sa Liveprulom, Pavkovu.

Foto: Starsportphoto

Lopta je nakon odbitka došla do napadača Zvezde, on je imao vremena da se namesti i gađao desnu stranu gola. Već je golman Totenhema bio savladan, bacio se na levo, ali je nogama uspeo da sačuva svoj gol i donese potrebnu energiju gostima koji su u tim momentima bili u padu igre.

Razgalili su se navijači crveno-belih, očekivali su gol u mreži Totenhema, ali su gosti u 34. minutu prvi pogodili. Karambol u kaznenom prostoru Zvezde. Prvo stativa Harija Kejna, a onda prečka Hjung Min Sona i gol koji je postigao Đovani Lo Selso najavili su još jedan debakl protiv Engleza.

Foto: Starsportphoto

Opet je domaćin imao zicer, ali je ovog puta stativa stala na put snovima o makar bodu iz dvomeča sa Totenhemom. Redžvin Van la Para pogodio je stativu i to je bilo sve od crveno-belih na ovom meču. Od tada je gostujuća ekipa vukla konce.

Čovek za koga se očekivalo da neće zaigrati u Beogradu, Korejanac Son za tri minuta je rešio sve dileme. Prvo u 58. onda i u 61. minutu pogađa je i podsetio na partiju iz Londonda od pre 14 dana kada je takođe dva puta matirao nemoćnog Borjana.

Foto: Starsportphoto

Do kraja je i rezervista Eriksen našao put do mreže i dokrajčio nemoćnog rivala. Dobra vest za Zvezdu jeste pobeda Bajerna protiv Olimpijakosa. Crveno-beli više nisu u igri za drugo mesto, ali jesu za treće koje vodi u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Naredni meč u Ligi šampiona crveno-beli igraju 26. novembra protiv Bajerna, ponovo na "Marakani".

CRVENA ZVEZDA - TOTENHEM 0:4 (0:1)

Lo Selso u 34. minutu i Son u 58. i 61. minutu i Eriksen u 86. minutu za Totenhem

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Karlos del Sero (Španija)

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić (od 46. Žander), Degenek, Milunović, Rodić - Jovančić (od 62. Kanjas), Petrović, Garsija (od 68. Boaći), Marin, Van la Para - Pavkov.

TOTENHEM: Gazaniga - Fojt, Dajer, Sančez, Rouz - Ndombele, Sisoko - Dele (od 62. Eriksen), Lo Selso (od 86. Skip), Son (od 75. Sesenjon) - Kejn.

KRAJ!

93. minut - Bez potrebe je sada rezervista Skip oštro startovao na Boaćija koji je hramljujući napustio teren.

90. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade.

86. minut - Poslednja promena kod gostiju, Oliver Skip je u igri umesto Lo Selsa.

85. minut - GOOOL! Eriksen pogađa mrežu i uspeva da dotuče Zvezdu!

79. minut - Ne izgleda dobro. Pavkov je iznet na nosilima sa terena. Nadamo se da nije u pitanju ozbiljnija povrede. Zvezda će do kraja meča igrati sa 10 igrača jer je Milojević napravio sve tri promene.

75. minut - Pravi i Poketino izmenu, dvostruki strelac Son ide van terena, a umesto njega u igri je Rajan Sesenjon. Navijači su već počeli da napuštaju stadion.

71. minut - Kejn je imao dobru priliku, ali njegov šut sa nekih 10 metara ide pored gola.

68. minut - Poslednja promena u redovima Zvezde. Ričmond Boaći menja Garsiju.

62. minut - Po jedna promena na obe strane. Za goste je na terenu Kristijan Eriksen umesto Alija, a Hose Kanjas menja Dušana Jovančića.

61. minut - GOOOOL! Ponovo Son, deluje da je sada sve gotovo, crveno-beli su u nokdaunu!

59. minut - Dobar šut Pavkova, ali opet Gazaniga na mestu.

58. minut - GOOOL! Son duplira vođstvo Totenhema! Nisu ga očekivali u Beogradu, a on je iskoristio prostor koji mu se ukazao i pogodio mrežu Zvezde.

49. minut - Moglo je biti jako opasno! Išla je Zvezda u kontru 3 na 2, ali je Pavkov poslao lošu loptu ka Marku Marinu i propala je prilika za izjednačenje.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Prva promena u sastavu Zvezde, na terenu je Žander umesto Marka Gobeljića.

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade u prvom poluvremenu.

44. minut - Stativa! Radžvin Van la Para je bio u odličnoj prilici. Šutirao je iskosa, ali je lopta završila na desnoj stativi. Nakon toga se odbila do Sančeza koji je zamalo dao autogol. Mnogo sreće za Engleze!

34. minut - GOOOL! Vode gosti golom Lo Selsa! Nastao je veliki karambol u kaznenom Crvene zvezde. Prvo je Kejn pogodio stativu, onda Son prečku i na kraju Argentinac postiže pogodak za vođstvo svog tima.

23. minut - KAKVA ŠANSA! Gazaniga skida zicer Milanu Pavkovu! Bio je sam napadač Zvezde na nekih 10 metara od gola, ali se golman gostiju instinktivno bacio u stranu i skinuo zicer!

18. minut - Zvezda je prepustila posed lopte rivalu, ali za sada nema ozbiljnijih pretnji po Milana Borjana.

13. minut - Prvi pokušaj na meču imao je Hari Kejn. Njegov šut pogodio je spoljni deo mreže.

2. minut - Odmah je Zvezda krenula agresivno, Garsija je pokušao da ugrozi gol Gazanige, ali je defanzivna linija Totenhema uspela da ga zaustavi neposredno pred šut.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

20.40 - Sve je spremno za početak spektakla. Igrači Totenhema zagrevaju se na terenu, a tribine se polako, ali sigurno popunjavaju.

Foto: Informer

19.55 - Poznat je i sastav Totenhema. Iako se nije očekivalo da će Hjung Min Son biti u prvih 11, Korejanac će u Beogradu zaigrati od prvog minuta.

19.45 - Iako je gotovo čitavog dana u Beogradu padala kiša, prema prognozi do kraja dana, očekuje se da za vreme utakmice bude oblačno, ali suvo vreme pa navijači koji krenu put "Marakane" ne moraju da brinu.

19.20 - Pogledajte i kako je UEFA najavila meč u Beogradu:

 

 

19.11 - Crvena zvezda i Totenhem do sada su se sastali samo tri puta. Poslednji duel okončan je pred dve nedelje rezultatom 5:0 u korist Engleza, a pre toga dve ekipe ukrstile su koplja davne 1972. godine. Totenhem je u prvom meču Kupa UEFA bio bolji kod kuće sa 2:0, dok su crveno-beli slavili u Beogradu minimalnim rezultatom (1:0) što im nije bilo dovoljno za prolaz u narednu fazu.

18.50 - Sjajnu uvertiru pred meč na "Marakani" starijim kolegama priredili su omladinci Crvene zvezde koji su sa 2:0 pobedili vršnjake iz Londona i došli na korak do plasmana u narednu fazu.

18.31 - Nešto više od dva sata do početka utakmice već je poznat sastav Zvezde. Vladan Milojević odlučio se za veliko iznenađenje. Njegoš Petrović nalazi se u startnoj postavi.

18.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču četvrtog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Totenhema. Beogradski crveno-beli pred punim tribinama dočekuju "pevce" u želji da pobedom najave proleće u Evropi. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa "Marakane".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Crvena Zvezda jos uvek nema STRATEGIJU...Ovo sto Zvezda trenutno demonstrira zovemo: "Mucenje lopte"...Tako vise ne igraju ni nizarazredni seoski klubovi...Ko god je igrao FUDBAL isto ce Vam kazati... To blage veze sa fudbalom nema...! Shvatite Zvezda danas loptom ne moze da UVEZE 3 coveka... Pa koga taj Milojevic zamajava...? Opet bunker na domacem terenu i "preskakanje" igre...Tako se igra kada nemas profesionalca u ekipi...I kada nemas nikakvu taktiku...

Narodno učenje

pre 4 godine

Ko se tenka laća, na traktoru se vraća!

Miki moj

pre 4 godine

Dinamo Zagreb - Šahtar 3-3 i to tako da je sudac uništio maestralne Hrvate...ali su i dalje 2 u grupi.

Lala iz Banata

pre 4 godine

Zvezda igra: " Dza-Bu" sistem...To je skromna verzija za tzv. " Anti-fudbal"...Milojevic je dobar covek...Ali, slab je strucnjak za velika dela...Nema "HERCA" da potera strane "legionare" koji uzgred budi receno,nemaju pojma...Pavkov kao CENTARFOR bez bezih KRILA i proboja po bokovima... - NE TREBA NI DA IGRA...! To je bez veze sta se radi i ... - diletantski potpuno...! Ako sudija ne svira penal, mogi tako da igraju tri meseca i samo slucajno zabiju gol, ili mozda pre TOTENHEM sebi da autogol nego Zvezda napravi neku ozbiljnu sansu...! Dzabe ste "krecili" gledate reprizu iz LONDONA...Totalno bez veze igraju...

Milan

pre 4 godine

Miljevic treba da ode jer nema pojma o taktici, gura Gobeljica i Van Perlu a Ivanic jedan od najboljih igracka nije ni na klupi. MILOJE VRIJEME JE FA IDES IZ ZVIJEZDE

zeljko

pre 4 godine

PAVKOVDAN???NE TREBA NAM DA HULIMO NA BOGA. TRI SJAJNE ŠANSE A POTOM I POVREDA MILANA PAVKOVA...

Amater

pre 4 godine

RODICA i JOVANCICA HITNO SE OTARASITI...REKAO BIH SVASTA ALI BOLJE JE RASKINUTI SARADNJU NA KRAJU SEZONE SA MILOJEVICEM JER ON NEMA VISE STA DA POKAZE U ZVEZDI.HVALA MU ZA OVO DO SADA ALI NIJE POENTA IGRATI U LIGI SAMPIONA A BRUKATI KLUB SA TAKTIKAMA AKO PRODJE..

Djoka

pre 4 godine

OD 1991 NE PRATIM NI JEDNU UTAKMICU OD CZ ! SRAMOTA KAKAV TIM A TRENERA CZ TREBA ODMAH ODPUSTITI.

Nesa

pre 4 godine

Ovde se jasno vidi da igraci Crvene Zvezde nemaju snage i da su zbog toga trebali da budu smesteni u karantin! - To je pod jedan. Pod dva - Trener je izabrao pogresnu konfiguraciju fudbalera za ovaj mec. Naime, trebao je da igra zatvoreno odbranbeni fudbal i da se igra sece i umrtvljuje! Vecina odbranbenih fudbalera je trebalo da bude u sastavu ekipe 80%. Pod tri - zadnjih 20 minuta, ako je rezultat 0:0, trebalo je uvesti trio svezih napadaca, primer - Pavkov, Garsija i Marin...

Stiv

pre 4 godine

Nikad slabiji tim,nikad gori trener.Ovako kukavicku taktiku ni jedan trener u istoriji C.Zvedde nije primenjivao.Znala je Zvezda na Marakani da u ocaj tera najvece svetske timove,da im nakon uraganskih napada uvali po 3-4 komada.a sad?2-3 tacna pasa ne mogu povezati,SRAMOTA.........

E moj Miloje

pre 4 godine

Brale batali ti to ,nije Zvezda za tebe.Rodic kada trci nazad kada oni napadaju ,kao mlitava baba,on covek nezna sta je sprint ili nemoze.I takav bek ti igra,rupa najveca,Degenek isto duplo golo, Jovancic,a tek stranci niko nista.Idi brale i povedi Mrkelu jer on sve promasaje dovodio do sada.

Dragan

pre 4 godine

Pa ovo vise nije ni sramota. Moze se desiti da neki klub izgubi sa velikim rezultatom, ali ako to radi konstantno onda nesto u tom klubu ne valja. Zvezda je svoje ime srotzala da o njoj vise ne pricaju kao o ozbiljnom klubu, vec o klubu za nabijanje gol razlike. Igra bez gkave i repa. Dekadentan fudbal se igra. Prucati bit ce bolje, izvukli smo pouke itd ne pije vodu. Nauze rukovodstvo treba hitno da reagira. Ne moze Zvezda da ovako igra. Do kada ce navijaci da placaju velike cene ulaznica da bi videli bednu igru svojih ljubimaca. Misli da je vreme za promene.

Milutin Vranjski

pre 4 godine

Meni nije jasno, kako ne uvidja pre svega Milojeviću, da je Marin poptuni vi[ak na terenu - spor, bespotrebno zadržava loptu, plaši se stratova (krivac za drugi gol), šutevi mu mlaki, dodavanja neprecizna i spora,...., jednom rečju koči i uništava igru Zvezde u transformacijama napad-odbrana.

Zvezdara United

pre 4 godine

Nemojte tako o taktici i Milojevicu. Jedan Son je skuplji od celog Zvezdinog tima (sa rezervama). Kvalitet Uber Alles

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija