• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

23:40

ZA SVE SU KRIVE NAŠE GREŠKE! Petrović otkrio uzrok poraza od Totenhema!

Crvena zvezda

ZA SVE SU KRIVE NAŠE GREŠKE! Petrović otkrio uzrok poraza od Totenhema!

Podeli vest

Njegoš Petrović odigrao je ceo meč protiv Totenhema. On je otkrio u čemu je razlika između njegovog tima i "pevaca"

- Imali smo tu prvu priliku kada je Pavkov imao jedan na jedan sa golmanom, mi to nismo iskoristili. Posle toga smo imali čak i prečku kada je bilo 1:0 i da smo iskoristili bar jednu od te dve šanse siguran sam da bi meč išao u drugom toku. Ali šta da se radi. Iskoristili su oni naše greške - rekao je Petrović.

NISMO OVO ZASLUŽILI! Degenek razočaran, ali veruje u evropsko proleće!

Istakao je i šta je po njegovom mišljenju bila ključna razlika između njegove ekipe i Totenhema.

- Te naše greške. Na tu neku tranziciju oni su nam dali golove, to su kažnjavali. Kad su bili u tom niskom bloku maltene nisu stvorili nijednu šansu, ali Bože moj, pogrešili smo i oni su dobili utakmicu - dodao je mladi igrač Zvezde.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Nemas ti pojma,... Taktika ista kao u Londonu...Bunker...Tako se ne igra fudbal ma domacem terenu...!

STANE

pre 4 godine

sine NJegoše,pročitaj izjavu svog trenera a ti si još zelen da daješ pogrešne izjave,pa ovi Englezi su sa druge planete,kakve bre greške

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija