• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.11.2019

13:05

NOVI IZAZOV ZA ZVEZDU! Gavrilović: Tabela ne predstavlja realnu snagu Igokee!

Crvena zvezda

NOVI IZAZOV ZA ZVEZDU! Gavrilović: Tabela ne predstavlja realnu snagu Igokee!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je da ne očekuje laku utakmicu protiv Igokee u šestom kolu ABA lige i da će rivala dočekati sa maksimalnim respektom

- Ne očekujemo laku utakmicu. Ekipa Igokee ima svoj kvalitet i ambicije i svakako su na mnogo lošijoj poziciji nego što to govore njihove igre, a i sastav koji imaju. U tom smislu već su napravili i neke promene u svom rosteru kako bi predupredili rizike. Tu je stigao i trener koji dobro poznaje i klub i sredinu u kojoj je već pravio uspehe - rekao je Gavrilović.

Trener crveno-belih rekao je i da će srpski i regionalni šampion na ovom meču igrati bez povređenih Derika Brauna i Filipa Čovića, kao i da je nastup Dejan Davidovca neizvestan.

- Sa druge strane, mi moramo da odigramo dobru utakmicu i to lišeni pomoći Brauna i Čovića kako bi stigli do bodova pred novu seriju teških utakmica i novi dupli program, koji nas očekuje naredne nedelje. Pod znakom pitanja za ovaj meč je i Davidovac.

MALO ME JE SRAMOTA! Trinkijeri kritičan na igrače uprkos ubedljivoj pobedi!

Kapiten Branko Lazić kaže da dobro poznaju protivnika i da će recept za pobedu biti dobra igra u defanzivi.

- Često smo igrali sa njima, dobar su tim. Svakako mnogo bolji nego njihov položaj na tabeli. Vratio se trener Bajić koji dobro poznaje klub, vec su promenili neke igrace i sve to govori da veruju da mogu mnogo više. Sa naše strane recept se zna. Čvrsto u odbrani, bez padova u igri, jer su nam bodovi izuzetno važni u narednoj utakmici - rekao je Lazić.

Meč između košarkaša Crvene zvezde i Igokee igra se sutra od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić“ i zatvoriće 6. rundu regionalnog takmičenja.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija