• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2019

20:02 >> 18:49

(VIDEO) BOAĆI SKRATIO MUKE! Zvezdin napadač promašio penal pa pogodio za minimalac protiv Mačve za četvrtfinale Kupa!

Crvena zvezda

(VIDEO) BOAĆI SKRATIO MUKE! Zvezdin napadač promašio penal pa pogodio za minimalac protiv Mačve za četvrtfinale Kupa!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Mačve na domaćem terenu 1:0 u osmini finala Kupa Srbije i u prilično skromnom izdanju plasirali se u narednu rundu

Bio je ovo još jedan u nizu mečeva na kome su Zvezdini igrači pokazali da ne umeju najbolje da se nose sa ulogom favorita.

Istina na putu mnogo lakše pobede stajao je i golman Mačve Dušan Puletić, ali i prilično loša realizacija Zvezdinih igrača koji su u prvom poluvremenu i stvarali prilike, međutim gol je izostajao.

Takav razvoj situacije išao je na ruku fudbalerima Mačve koji su kako je vreme odmicalo dobijali na samopozdanju i u nekoliko navrata ozbiljno pripretili Popoviću.

U 58. minutu Zvezda je bila najbliža vođstvu, ali je Ričmond Boaći promašio penal, međutim već u 66. minutu napadač iz Gane se odlično snašao u kaznenom prostoru Šapčana postigavši odlučujući gol na meču.

Zvezda se tako plasirala u četvrtfinale takmičenja na čiji trofej čeka od 2012. godine.

CRVENA ZVEZDA - MAČVA 1:0 (0:0)

Strelac: Ričmond Boaći u 66. minutu za Zvezdu.

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Danilo Grujić

CRVENA ZVEZDA: Popović, Gajić, Degenek, Babić, Gobeljić, Vulić, Kanjas, Simić, Nikolić, Van la Para, Boaći.

MAČVA: Puletić, Dukić, Jevtić, Mijailović, Pejović, Božić, Jovanović, Marković, Ilić, Vujasin, Ašćerić.

Kraj!

90. minut - Igraće se još dva minuta na Marakani.

89. minut - Vujasin je upustio nezgodan udarac iz slobodnjaka, ali je Popović odbranio.

76. minut - Neozbiljan je bio Marković, koji je protraćio potencijalno dobru priliku za Mačvu.

71. minut - Šansa za Mačvu. Pogrešio je Degenek, Ašćerić se našao oči u oči sa Popovićem, ali je Zvezdin golman uspeo da izađe kao pobednik iz ne baš lagodne situacije.

66. minut - GOOL! Boaći postiže gol za Zvezdu. Odlično se zagradio Zvezdin napadač i stvorio sebi poziciju da savlada golmana Puletića.

63. minut - Novi šut ka golu Popovića. Božić je poslao loptu malo iznad prečke.

59. minut - U istom minutu trener Vladan Milojević je na teren poslao Marka Marina i Aleksu Vukanovića.

59. minut - Ričmond Boaći maši penal. Zvezdin napadač je slabo šutirao, lopta je otišla pored gola.

58. minut - Penal za Zvezdu. Kapiten Pejović je igrao rukom i sudija Danilo Grujić je svirao najstrožu kaznu.

56. minut - Najbolja prilika za Mačvu. Vujasin je uhvatio loptu volejom, ali je Popović krajnjim naporom izbacio u korner.

52. minut - Solidan pokušaj Miloša Degeneka iz daljine završio je metar pored Puletićevog gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme sa malim zakašnjenjem na "Marakani".

Drugo poluvreme

Foto: Starsportphoto

 

 

Prvo poluvreme

45. minut - Nema golova posle prvih 45 minuta igre. Zvezda je imala 11 udarca, a osam u okvir gola, s druge strane gosti su ostali na nuli, ali su sprečili crveno-bele da dominaciju pretvore u gol.

42. minut - Puletić je pogrešio, loše procenio let lopte, ona je išla ka Boaćiju, koji je propustio veliku šansu.

38. minut - Gužva u kaznenom prostoru Mačve, ali bez konkretne akcije. Vulić je oprobao šut međutim, Puletić je odbranio.

37. minut - Novi dobar pokušaj Vulića, snažan šut, a golman Puletić opet je spasio svoj tim odličnom intervencijom.

34. minut - Prvi žuti karton na meču. Sa leđa je Ilić povukao Vulića. Nije bilo dileme za Danila Grujića. 

30. minut - Prete crveno-beli, ali Puletić siguran na svom golu. Prvo je Simić pokušao glavom, pa Boaći, pa Degenek, bez promene rezultata. Jalovi su to napadi Zvezde.

27. minut - Novi solidan napad gostiju, ali su se crveno-beli i ovog puta odbranili. Popović je dobro reagovao i sprečio vođstvo gostiju.

Foto: Starsportphoto

 

26. minut - Sada napad Mačve, Marković je uputio centaršut, ali je Babić bio na mestu i otklonio svaku potencijalnu  opasnost.

22. minut - Dobro dodavanje Nikolića za Simića,  a onda je Babić zakasnio na ubečenu loptu, bez opasnosti po gol gostiju.

20. minut - Slobodan udarac za Zvezdu, Babić je iznudio prekršaj. Vulić je šutiro sa oko 26 metara. Odličan šut, ali je golman Puletić zakačio i korner za Zvezdu. Bez opasnosti po gol Mačve posle udarca iz ugla.

16. minut - Napadaju crveno-beli, ali Mačva se za sada dobro brani.

Foto: Starsportphoto

 

13. minut - Novi korner za crveno-bele, Vulić je poslao loptu na drugu stativu, ali je golman Pulić odlično intervenisao i uhvatio loptu. 

9. minut - Pokušaj Kanjasa sa oko 20 metara od gola, ali je Puletić bio na mestu i odlično intervenisao. Korner za Zvezdu.

3. minut - Dobra šansa za Zvezdu na startu utakmice. Gobeljić je pokušao da pronađe Boaćija, ali je napadč malo zakasnio i sudario se sa golmanom Mačve.

1. minut - Utakmica je počela.

Foto: Starsportphoto

 

17.31 - U četvrtfinale su se već plasirali Radnik Surdulica, Inđija, Čukarički, Radnički Niš, Vojvodina, Mladost Lučani, preostalo je da susret zakažu Partizan i Spartak iz Subotice.

17.15 - Za seniorski tim Crvene zvezde debitovaće Veljko Nikolić. Supertalentovani vezista stigao je u Ljutice Bogdana 2016. godine. Zbog problema sa kilom Nikolić je letos operisana sada će dobiti šansu da debituje.

17.00 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici između Crvene zvezde i Mačve.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59