• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

10:56

ČOVIĆ USKORO SEČE! Evo ko bi mogao na klupu Crvene zvezde!

Crvena zvezda

ČOVIĆ USKORO SEČE! Evo ko bi mogao na klupu Crvene zvezde!

Podeli vest

Crvena zvzeda pobedila je Žalgiris u Evroligi, ali to najverovatnije neće sačuvati posao treneru Andriji Gavroloviću

Uveliko crveno-beli teaže novog šefa stručnog štaba. Za mesto šefa struke, kako prenosi Maxbetsport, konkurišu tri trenera. Jedan kandidat je bivši reprezentativac Jugoslavije, kasnije trener Krke, Splita, Iraklisa, Bosne, Olimpije, AEK-a, Cedevite i Olimpije – Jurij Zdovc. Slovenac je bio i selektor svoje zemlje u dva navrata, 2009. i od 2014. do 2016. godine.

DERBI NIJE MOGAO DA PROĐE BEZ KAZNI! Partizan plaća 12.000 evra, zatvoren i deo tribina!

DA LI SU NORMALNI? Englezi menjaju Srbe, Bartomeu najavio skoro "zatvorenu" Evroligu!

 

Priča se o Vladimiru Jovanoviću… Aktuelni stručnjak FMP je sa “panterima” hit ABA lige. Klub iz Železnika igra odlično, pa je razumljivo što se Jovanović dovodi u vezu sa crveno-belima.

Treći kandidat predstavlja novo ime na “spisku” – Sašo Filipovski. Počeo je karijeru kao asistent u Olimpiji iz Ljubljane, a trenirao je još Turov, Lokomotivu Rostov, bio je asistent u CSKA Moskvi, s klupe je predvodio i rimsku Lotomatiku, Zjelonu Goru, Banvit i u sezoni 2018/19. je sedeo na klupi Monaka. Upravo je s “kneževima” oba puta pobedio Crvenu zvezdu u grupnoj fazi Evrokupa.

RASULO U ZVEZDI! Gist napao Gavrilovića, udario i na saigrače!

VELIKO DOSTIGNUĆE! Gordić postao drugi najbolji strelac u istoriji ABA lige!

 

Pomenuta trojica se uklapaju u ono što je nedavno pričao predsednik crveno-belih, da se traže “domaća rešenja”. Navijačima bi po volji možda pre bio neki dokazani stranac, poput Paskvala ili Barcokasa. U svakom slzčaju na izbor trenera Zvezde neće još dugo da se čeka.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srđan

pre 4 godine

Naravno, novi trener mora biti kompatibilam sa Filipom Čovićem, inače ništa od posla.

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

sve tri opcije su katastrofa(neznas koja je gora,pogotovo Saso opet pomocnik ) valjda su jeftini,nemaju posla ,angazmana(da valjaju vec bi negde radili,verovatno ih niko nece,niko ozbiljan) g.N. Covic i ovaj put prevazilazi sebe,dovedi Sasu Obradovica,vrati Ristica.........ima tu jos mnogo posla

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija