• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2019

14:21

DEGENEK PRED BAJERN: Mnogo je lepo kad vodiš, ali ako prvi primimo gol nećemo razmišljati da će biti 0:8!

Crvena zvezda

DEGENEK PRED BAJERN: Mnogo je lepo kad vodiš, ali ako prvi primimo gol nećemo razmišljati da će biti 0:8!

Podeli vest

Crvena zvezda je poražena od Bajerna sa 3:0 u prvoj utakmici, a štoper Miloš Degenek očekuje drugačiji meč u Beogradu

Crveno-beli dočekuju bavarskog velikana u utorak od 21 čas na "Rajku Mitiću", u meču petog kola grupe B Lige šampiona.

- Voleli bismo da bude pun stadion, da dođu svi koji nas vole, igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi. Igramo kod kuće, to moramo da pokažemo, da smo bolja ekipa nego što smo bili u Minhenu. Bićemo mnogo motivisaniji - kazao je Degenk.

UDARAC! Zvezda bez Pavkova, Jovančić pod znakom pitanja!

NEMCI DIŽU FRKU I TENZIJU ZBOG "DELIJA"! Skandal sa tenkom, u Švajcarskoj su pucali na navijače...

 

Eventualni gol u prvom poluvremenu mnogo bi značio crveno-belima.

- Kada daš gol u prvom poluvremenu, vodiš 1:0, to je psihološki izuzetno važno. Znaš šta te očekuje, oni u drugom poluvremenu izađu da te napadnu. Kada gubiš onda moraš da juriš rezultat i otvoren si za kontre. Mnogo je lepo da vodiš, videlo se i protiv Totenhema, kada smo promašili šansu i otišli na poluvreme. Svi smo govorili - eh, da smo ga dali...

Sledi novi obračun sa Levandovskim.

- U prvoj utakmici smo dobro stajali, par puta dobro izašli u kontru, Marin je imao onu šansu. Drugi i treći gol su predstavljali pad koncentracije, ali mislim da smo se dobro držali i sa Levandovskim, Komanom, Gnabrijem. Treba ti koncentracija, mi nemamo strah, želimo da izađemo da pokažemo šta znamo i umemo. Želimo da obradujemo naše navijače, da svi možemo da se probudimo nasmejani i srećni, da možemo da dođemo u situaciju da obezbedimo proleće u Evropi.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

MILOJEVIĆ TRAŽI POMOĆ "DELIJA": Uvek ste nam davali krila, NE PLAŠIMO SE NIKOGA! (VIDEO)

"MARAKANA" IMA ČUDNU MOĆ! Legenda Zvezde plaši Bavarce: Mnogo je favorita odlazilo pognutih glava!

 

Primljeni gol može da uvede ekipu neželjeni pravac baš kao protiv Totenhema.

To je tako u fudbalu, da smo mi dali prvi gol Totenhemu oni se verovatno ne bi lepo proveli, baš kao što je bilo i protiv Liverpula. Lakše je kada postigneš prvi gol, ali i kada nije tako uvek možeš da se vratiš. Nema smisla da razmišljamo da će biti 0:8, ako prvi primimo gol. Protiv Olimpijakosa smo prvi primili gol, pa smo u drugom poluvremenu postigli tri. Videli ste sada River protiv Flamenga, mislili su da su osvojili. Ništa nikad nije završeno - zaključio je Degenek.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija