• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

22:53

(VIDEO) BAJERN UNIŠTIO ZVEZDU NA MARAKANI! Sjajni Levandovski za šesticu Nemaca u Beogradu!

Crvena zvezda

(VIDEO) BAJERN UNIŠTIO ZVEZDU NA MARAKANI! Sjajni Levandovski za šesticu Nemaca u Beogradu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su pravi debakl u petom kolu Lige šampiona porazom od Bajerna iz Minhena na Marakani sa 0:6. Nemci su tako naneli crveno-belima najveći poraz ikada u evropskim duelima

 

Loše, baš, baš loše. Pravi debakl Crvene zvezde pred više od 45.000 ljudi na Marakani i šest primljenih golova od Bajerna. Mnogi su dolazili u Beograd na najveći srpski stadion, ali niko nije uradio ono što su Nemci ove večeri.

DAN KADA JE MARAKANA POZDRAVILA LEVANDOVSKOG! Napadač Bajerna u Beogradu ušao u istoriju fudbala!

Najveći poraz u istoriji crveno-belih u Beogradu naneo im je inspirisani tim Hansa Ditera Flika koji je uspeo da razmrda Bavarce nakon što je smenjen Hrvat Niko Kovač. Uneo je živosti u igru Bajerna koji je bio žedan golova i ubedljiva pobede.

Foto: Starsportphoto

To nikako nije hrabrilo Zvezdu, ali niko nije očekivao baš šest golova u mreži Milana Borjana, koji je pored toga spasao nekoliko puta svojim tim još veće bruke. Čak 60 minuta trebalo je crveno-belima da uopšte upute šut ka Manuelu Nojeru koji nije imao posla na ovoj utakmici.

Jedini šut crveno-beli su imali pred sam kraj meča kada je Mirko Ivanić samo malo razmrdao nemačkog golmana i to je bilo sve od Milojevićeve čete. 

Foto: Starsportphoto

Nemci su poveli u 14. minutu kada je Leon Gorecka sjajno skočio nadvisivši odbranu domaćih i pogodivši nebranjeni deo Borjanovog gola. Pretili su u dosta navrata gosti, ali je do poluvremena na semaforu ostao minimalac. Poradovali su se pred kraj odlaska na odmor, ali je po prvi put radio VAR na Marakani i pokazao da je Toliso rukom asistirao Levandovskom pa je gol Bajerna poništen.

Međutim, kako je počeo drugi deo igre tako je krenula goleada Bajerna i rapsodija Roberta Levandovskog. Poljak je svoj "ples" počeo u 53. minutu iz penala nakon igranja rukom Miloša Degeneka u svom kaznenom. Nakon toga Leva se radovao u 60. pa u 64. da bi u 68. minutu ušao u istoriju Lige šampiona kao prvi igrač koji je dao četiri gola za 14. minuta.

Foto: Starsportphoto

Konačan rezultat postavio je Toliso u 89. minutu kompletiravši šesticu. Zvezda će ove večeri utehu moći da pronađa u porazu Olimpijakosa od Totenhema u Londonu pa crveno-belima ostaje da ne budu poraženi u Pireju kako bi se domogli nokaut faze Lige Evrope.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

CRVENA ZVEZDA - BAJERN 0:6 (0:1)

Gorecka u 14. minutu, Levandovski (penal) u 53; 60; 64. i 68. minutu i Toliso u 89. minutu za Bajern

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić – Kanjas (od 61. Vulić), Petrović (od 77. Ivanić) – Garsija (od 69. Pankov), Marin, Vukanović – Boaći.

BAJERN MINHEN: Nojer – Pavar, Martinez (od 68. Kimih), Boateng, Dejvis – Toliso , Alkantara – Koman, Gorecka, Kutinjo (od 61. Perišić) – Levandovski (od 77. Miler).

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Bjorn Kujpers (Holandija)

KRAJ!

90. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.

89. minut - GOOOOL! Toliso pogađa za 6:0 i najveći poraz u istoriji Marakane!

87. minut - Prvi šut u ovkri gola Bajerna. Ivanić je probao.

82. minut - Umalo 0:6! Pokušao je Toliso, a Borjan usmerio loptu ka prečki. Sačuvao je golman Zvezde svoj tim bar tri sigurna gola na ovom meču.

77. minut - Po jedna promena na obe strane. Umesto Levandovskog koga je stadion pozdravio aplauzima u igri je Tomas Miler. Kod Zvezde Ivanić zauzima mesto Njegoša Petrovića.

69. minut - Pomalo nelogična izmena Milojevića. U igru ulazi štoper Radovan Pankov, a iz igre izlazi Mateo Garsija.

68. minut - Druga promena u Bajernu. Kimih je na terenu umesto Martineza.

68. minut - GOOOOOL! Levandovski ne planira da se zaustavi. Zvezda ne zna šta je snašlo!

64. minut - GOOOOL! Het-trik Levandovskog koji za 11 minuta postiže tri gola i sada je 4:0!

61. minut - Prva promena i to na obe strane. Za Bajern umesto Kutinja na terenu je Ivan Perišić. Kod Zvezde umesto Hosea Kanjasa svoju šansu dobija Miloš Vulić.

60. minut - GOOOOL! Ponovo Levandovski! Sam je ostao Poljak i nije mu bilo teško da pogodi mrežu!

 

 

57. minut - Konačno prvi šut ka golu Bajerna. Vukanović je probao, ali daleko od Nojera.

52. minut - GOOOL! Levandovski pogađa i povećava prednost Bajerna na 0:2!

52. minut - PENAL ZA BAJERN! Degenek je uklizao i rukom zakačio loptu. Kujpers pokazuje na belu tačku.

51. minut - Gorecka ponovo preti, ali ovoga puta brani Borjan.

50. minut - Izjdnačenje u Engleskoj. Totenhem - Olimpijakos 2:2!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45. minut - Dejvis šutira iz teške pozicije, bilo je jako blizu. Borjan je već bio savladan. Sudija pokazuje da će se igrati još dva minuta nadoknade.

45. minut - Totenhem smanjuje u Londonu na 2:1 protiv Olimpijakosa.

41. minut - Po prvi put VAR je radio na Marakani! Postigao je gol Levandovski, a Nemci se poradovali. Ipak, nakon pregledanog snimka pogodak je poništen jer je Toliso asistirao Poljaku rukom.

31. minut - Konačno se nešto dešava ispred gola Manuela Nojera. Pretio je Nemanja Milunović posle kornera, ali samo je malo razmrdao golmana Bajerna.

26. minut - Zvezda ne uspeva da se oslobodi pritiska gostiju. Crveno-beli jedva uspevaju da razmene nekoliko pasova, a lopta je već u posedu Bajerna.

20. minut - Veliko iznenađenje na pomolu u Londonu. Olimpijakos vodi 2:0 protiv Totenhema!

16. minut - Opet Gorecka u gol šansi! Šutirao je nemarkiran sa nekih 20 metara, ali opet Borjan "vadi kestenje iz vatre".

14. minut - GOOOOL! Bajern vodi, Gorecka je sjajno skočio na centaršut Kutinja i pogodio za zasluženo vođstvo gostiju!

12. minut - Opasna šansa za Bajern! Levandovski je pretio ponovo, ali opet na visini zadatka Borjan. Zvezda ne uspeva da pređe svoju polovinu terena!

10. minut - Sada je u prilici bio Filipe Kutinjo, ali nije uspeo da šutne kako je želeo te je Borjan lako odbranio.

7. minut - Šta je sada promašio Levandovski. Izbio je sam Poljak na Milana Borjana, ali se propisno izblamirao.

6. minut - Već je požuteo Nemanja Milunović. Zakačio je štoper Zvezde po glavi Roberta Levandovskog.

5. minut - U Londonu Olimpijakos vodi protiv Totenhema 0:1.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

 

 

20.51 - Vredi pomenuti i to da u isto vreme kada Crvena zvezda igra sa Bajernom, svoj duel igraju Totenhem i Olimpijakos u Londonu. Obeveštavaćemo vas o promenama rezultata i sa ovog meča.

20.38 - Nemci su se pohvalili i kako im izgleda svlačionica na "Marakani":

 

 

20.33 - Pola sata pred početak meča tribine još uvek nisu popunjene, evo kako izgleda Marakana trenutno:

Foto: Darko Ljubenović

Foto: Darko Ljubenović

20.10 - Na klupi su ostali sledeći igrači:

Zvezda: Popović, Pankov, Vulić, Ivanić, Tomane, Žander, Van la Para. 

Bajern: Ulrajh, Perišić, Gnabri, Miler, Kimih, Mai. 

20.01 - Nemci se zagrevaju na terenu Marakane sat vremena pred početak duela.

 

 

19.52 - Poznati su i sastavi za večerašnji meč. Vladan Milojević odlučio je da u prvu postavu vrati Aleksu Vukanovića, junaka ulaska crveno-belih u Ligu šampiona. Nemci će na teren u najjačem sastavu.

19.30 - Crvena zvezda i Bajern odigrali su do sada šest susreta. Oni stariji sećaju se finala 1991. godine kada su crveno-beli uspeli da izbace nemačkog giganta i plasiraju se u finale Kupa šampiona. Posle pobede u Minhenu od 2:1, čuveni autogol Augentalera obradovao je Marakanu 24. aprila čuvene '91 godine. Nakon toga ponov su se koplja dva tima ukrstila 2007. u Kupu UEFA, ali se Beograđani ne sećaju po lepom tog susreta. Nakon vođstva od 1:0 i 2:1, gosti iz Nemačke uspeli su da u poslednjih nekoliko minuta dođu do preokreta nakon velikih kikseva odbrene crveno-belih. Pre toga u sezoni 1979/80 Zvezda je poražena sa 2:0 u Nemačkoj, pa joj pobeda u Beogradu sa 3:2 nije mnogo pomogla. Naravno, poslednji duel odigrali su ove sezone kada su Nemci bili bolji sa 3:0 na "Alijanc areni".

18.50 - Pogedajte kako je "Arenasport" najavila meč u Beogradu uz voditeljku Ninu Radulović u provokativnom izdanju:

 

 

18.10 - Navijači Bajerna iz Minhena stigli su u Beograd ovog utorka pa su okupirali nekoliko kafića odakle će krenuti pravo ka Marakani.

Foto: Tanjug

18.02 - Najavu meča koji počinje u 21.00 započinjemo vestima da su omladinci Zvezde odigrali 1:1 protiv vršnajka iz Minhena u Beogradu. Crveno-beli su tako došli na korak do nokaut faze jer im sada nedostaje da ili Bajern pobedi Totenhem u poslednjem kolu ili da oni sami savladaju Olimpijakos i bez gledanje u tuđe dvorište overe prolaz dalje. Gol za domaće postigao je Aleksandar Lukić koji je u subotu dao gol Partizanu u večitom derbiju omladinaca.

18.00 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču petog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Bajerna. Crveno-beli pred svojim navijačima, u velikom spektaklu dočekuju Bavarce koji su već obezbedili prolaz u osminu finala. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa "Marakane".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laki

pre 4 godine

očajna zvezda. navijač sam zvezde ali mi smo bre zalutali u ligu šampiona. nismo za 45 minuta povezali dva dodavanja. rodić nezna gde se nalazi gobrljic isto. marin nevidljiv. ocajnoooo.

Saradžogla

pre 4 godine

Kada je u sred Beograda izgubila Zvezda od Prištine decenijama mi odzvanja urlanje albanaca!To je tada bila neviđena bruka.

Žućo

pre 4 godine

'NADALI SMO SE DA SE OVO NIKADA NEĆE DOGODITI' Hrvatski psi tragači odletjeli u Albaniju: 'Čim smo stigli, pronašli su jednog čovjeka ispod ruševina'

Banja

pre 4 godine

Kažu da se Beograd prvo zvao po hrvatskom-dalmatinskom Biograd jer imaju Hrvati na obali i hrvatski Biograd na moru a posle mu promenili katoličko ime ovi iz SPC u beo-grad ko belosvetski grad a promenili ime ko i veru u Vizantijsku? Ma eto našao sam to slučajno pa dajte kažite da li je to istina da cela Bosna pukne od smeha?

Zoki

pre 4 godine

Milojević je ostao dosledan. Kukavički do kraja.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Звезда игра антифудбал и шверцује се у домаћем шампионату...Истина уме да заболи...Па бар да играју нека наша деца неки наши омладинци...Не него скупо плаћени легионари - опраним парама...!

SS

pre 4 godine

Pod hitno da Milojević zamoli trenera da prestanu sa punjenjem i da izvede Levandovskog napolje inače će nas napuniti,hahahahahaha.

Cinik

pre 4 godine

Treba rasformirati SD Crvena Zvezda i JSD Partizan !

Lala

pre 4 godine

Kao sto onomad rekoh nasa liga je sumska bundes liga!!! Sramote jedne!!!!

Milan

pre 4 godine

Milojeviću je vrijeme da ide iz Zvijezde, kukavička taktika, sramota.

laki

pre 4 godine

bruka. rodić nebi igrao ni za moju ulicu. milunović nije došao nijednu loptu našim igračima. marin je morao sam da izadje jer je zvezda sve vreme imala igrača manje. u atini nova petarda cao evropo.

Pomracenje uma

pre 4 godine

Koliko treba ta te ponize da bi se manuo instagrama, splavova, starleta i polotitike i poceo da treniras ono za sta si placen. Nemojte se zamajavati molim vas, nije Bajern toliko dobar koliko smo mi na nivou rezervnog sastava fk. Zagubica. Opet, koliko neko treba da te umaze u fekalije i vuce po njima 90 i kusur minuta da bi shvatio i poceo da se bavis sbojim poslom.

Dule

pre 4 godine

Mrtav ladan mladi Petrović izjavi "nismo iskoristili naše šanse a Bajern je kaznio skoro svaku našu grešku". Odgovori nam Njegoše koje šanse kad ste prvi šut u gol uputili u 87 min i to sa 30 metara.

Amater

pre 4 godine

NAVIJAC SAM ALI KUKAVICKA IGRA I POSTAVKA IGRE SA IGRACIMA KOJI SU TOTALNO VAN FORME JE UZAS ZA OVAKAV KLUB.SLUSAM SADA IZJAVU NJEGOSA PETROVICA KAZE NISU ISKORISTILI SVOJE SANSE ALI JA MU OPRASTAM JER NIJE SVEJEDNO DAVATI IZJAVE POSLE RINGISPILA OD 90 MINUTA.DELIJE NA NIVOU A IGRACI SEM BORJANA I BOACIJA U MULJU.

Srđan

pre 4 godine

Nije Bajern uništio Zvezdu, nego Miloje. Imam 60 godina i ne pamtim da je Zvezda ikad izgledala ovako. Ništa s ničim i niko s nikim i nikakve to veze sa fudbalom nema. Poslednja Zvezda koja je lepo igrala je ona koju je ostavio Grof, a u Eri Miloja je iz sezone u sezonu sve gora. Igra je potpuno nestala i svi igrači su totalno ustrašeni i pogubljeni. Sramota. Zvezda iz 91. bi im i sad dala 5 komada najmanje. Samo da se Mihajlović malo oporavi i da se sastave, sasvim sigurno bi ih rasturili.

JCDenton

pre 4 godine

...podseticu na jednu anegdotu iz osamdesetih - REAL IMA JEDNOG SHUSTERA A ZVEZDA 10 (samo golman bejashe `poshtedjen`)...30 godina kasnije, ni deset originalnih Bernd Shuster-a ne bi pomoglo ovom brodu koji ne da je potonuo vec solidno kopa blatishte i mulj, na dole, samo na dole...toliko. Tachka. Ende.

Vlado

pre 4 godine

Milije i kvazi pojačanja da se ne pozdravljamo!!!

dr Jakov Zlatar

pre 4 godine

Bez predhodne saglasnosti Saveta bezbednosti UN bajern je izvršio agresiju na Crvenu zvezdu i uz prekomernu upotrebu sile, pod okriljem noći, naneo veliku štetu našem šampionu.

Gordana

pre 4 godine

Stadion Rajko Mitic od juce se zove Milos Sestic!

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija